Een merk easyvoyage

Camping Les Hameaux de Pomette

Les Hameaux de Pomette Midi-Pyreneën - Marminiac visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Hameaux de Pomette op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 01/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Locations-number-locatif 41


Know-All-About-Camping

De camping Les Hameaux de Pomette is ideaal gelegen. Het ligt ten noorden van het departement Lot op de grens met het departement Dordogne en daarom op gelijke afstand van de valleien van de 2 waterlopen die deze departementen noemen. Verdwaal in de meanders van deze beroemde rivieren om hun erfgoed te ontdekken.

Het etablissement stelt 41 verhuren voor geïnstalleerd op terras op de hoogten van de stad Cazals in Marminiac. Neem plaats in uw vakantiehuis van 35 m² voor maximaal 6 personen. Ze zijn uitgerust met slaapkamers, een apart toilet en een keuken met vaatwasser, televisie, magnetron en koelkast. Een terras van 15 m² wacht op uw maaltijden in de open lucht dankzij het tuinmeubilair. Elk huis heeft een grasveld om zijn voertuig te parkeren en groentehagen scheiden u van buren zodat iedereen zijn privacy kan behouden. Hier denken we aan de planeet omdat elk huisje zijn eigen fotovoltaïsche panelen heeft.

Een mooi verwarmd buitenzwembad wacht op u voor uw zwemmen en zonnebaden, ligstoelen staan tot uw beschikking. Er is een speeltuin voor kinderen en sportuitrusting wordt geleend, zoals een tafeltennistafel of een volleybalnet.

Op 1 km vindt u alle voorzieningen in de gemeente Cazals. Bakkerij, kranten, markten, apotheek, supermarkt, bars en restaurants zijn aanwezig, de camping zal u hierover informeren. Vergeet niet dat u aan de poort van de Périgord staat, zodat gastronomie een lokaal erfgoed is.

Marminiac kan een eerste stap van bezoek zijn, u vindt een kerk van de drieëntwintigste eeuw, het kasteel van Bonafous, de kapel van Boissiérette en het kasteel van Romiguière. Nabijgelegen activiteiten worden ook aangeboden: kanoën, klimmen, waterfietsen, vissen, paardrijden, tennis, zwemmen in wild water.

Minder dan een uur van beroemde steden zijn toegankelijk en neem dan de weg om te ontdekken: Rocamadour, de kloof van Padirac, Villefranche du Perigord, Sarlat, La Roque Gageac, Cahors ...

Campings in de buurt

Populairste steden