Camping Les Hirondelles

Les Hirondelles Champagne-Ardennen - BOURG STE MARIE visuel 1/7
Les Hirondelles Champagne-Ardennen - BOURG STE MARIE visuel 2/7
Les Hirondelles Champagne-Ardennen - BOURG STE MARIE visuel 3/7
Les Hirondelles Champagne-Ardennen - BOURG STE MARIE visuel 4/7
Les Hirondelles Champagne-Ardennen - BOURG STE MARIE visuel 5/7
Les Hirondelles Champagne-Ardennen - BOURG STE MARIE visuel 6/7
Les Hirondelles Champagne-Ardennen - BOURG STE MARIE visuel 7/7

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Hirondelles op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Bankoverboeking
  • Aantal Staanplaatsen: 54


Know-All-About-Camping

In de regio Grand Est, in het departement Haute-Marne, nodigt camping Les Hirondelles u uit voor een vakantie onder het teken van natuur en rust op de groene grond in Bourg-Sainte-Marie, in de buurt van de Maas.


Op deze ontspannende camping in de buurt van de rivier, kunt u een Fins chalet of een stacaravan huren, perfect uitgerust, inclusief een overdekt terras met tuinmeubilair voor het grootste deel en geschikt voor 2 tot 6 personen, of een caravan van 2 tot 4 plaatsen. Uw campers, caravans en tenten zullen in grote schaduwrijke plaatsen kunnen investeren, met elektriciteit als een betaalde optie. Merk op dat er een camperplaats aanwezig is op de site.


Speeltuin voor kinderen, tafeltennis, jeu de boules en fietsen die te huur zijn, zullen zowel kinderen als volwassenen verrukken, terwijl liefhebbers van vissen in staat zijn om te gaan vissen in de rijke rivier in vissoorten, niet ver daar vandaan.

Eetgelegenheden zijn een bar, een kleine supermarkt, een barbecuechalet en een ontbijtservice.


Geniet vanaf deze vrolijke camping Moeder Natuur van het plezier van wandelen, motorrijden of fietsen in het hart van het omliggende bos, ontdek de omliggende flora en fauna en geniet lokale producten uit dit charmante land!

Campings in de buurt

Populairste steden