Een merk easyvoyage

Camping Les Jardins d'Estavar

Les Jardins d'Estavar Languedoc-Roussillon - Estavar visuel 1/9
Les Jardins d'Estavar Languedoc-Roussillon - Estavar visuel 2/9
Les Jardins d'Estavar Languedoc-Roussillon - Estavar visuel 3/9
Les Jardins d'Estavar Languedoc-Roussillon - Estavar visuel 4/9
Les Jardins d'Estavar Languedoc-Roussillon - Estavar visuel 5/9
Les Jardins d'Estavar Languedoc-Roussillon - Estavar visuel 6/9
Les Jardins d'Estavar Languedoc-Roussillon - Estavar visuel 7/9
Les Jardins d'Estavar Languedoc-Roussillon - Estavar visuel 8/9
Les Jardins d'Estavar Languedoc-Roussillon - Estavar visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Jardins d'Estavar op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 22

  • Locations-number-locatif 22


Know-All-About-Camping

De familiecamping Les Jardins d'Estavar wordt begrensd door een rivier, gelegen in het hart van Cerdagne in de Pyrénées-Orientales. Het ligt op slechts 10 minuten van Font-Romeu. In de natuur biedt het een ontspannen en groen, waar buitenactiviteiten in overvloed aanwezig zijn: wandelen, skiën of vissen. Het is slechts 65 km van Andorra voor degenen die wat sightseeing of winkelen willen doen. De camping ligt in het hart van het Catalaanse land, een regio waarvan de sites niet te missen zijn: het paleis van de koningen van Mallorca, het kasteel van Castelnou, het fort van Salses, de orgels van Ile-sur-Tet, de kleine gele trein of het meer van Matemale zijn essentiële elementen om te zien en te bezoeken.

Op de camping is een groot buitenzwembad, omgeven door bomen en zonnebaden. U kunt ontspannen rond het zwembad om te zonnebaden of, als u wilt, voor meer ontspanning, loungen in de beschikbare jacuzzi. De meest actieve zullen genieten van het basketbalveld, tennis, volleybal, maar ook de ping-pong, de mini-golf en de speeltuin. Er worden ook thema-avonden georganiseerd.

Alle door de camping aangeboden huureenheden zijn volledig uitgerust. Net als thuis bestaan ze uit slaapkamers, een badkamer, een keuken en een terras met tuinmeubelen. Houten chalets zijn ook beschikbaar, uitgerust, evenals aanhangwagens.

Voor kinderen en voor volwassenen, de camping heeft nu een sfeer van gezelligheid. Dit is de reden waarom veel evenementen plaatsvinden. Een kinderclub is ook aanwezig. Dus tussen toerisme, zwemmen, buitenactiviteiten en activiteiten op de camping beloven de vakanties in de tuinen van Estevar een vakantie vol herinneringen met familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden