Een merk easyvoyage

Camping LES JARDINS DU LITTORAL

3 beoordelingen 3/5

LES JARDINS DU LITTORAL Aquitaine - Lacanau visuel 1/4
LES JARDINS DU LITTORAL Aquitaine - Lacanau visuel 2/4
LES JARDINS DU LITTORAL Aquitaine - Lacanau visuel 3/4
LES JARDINS DU LITTORAL Aquitaine - Lacanau visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Vijver van Lacanau ( 4.1 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping LES JARDINS DU LITTORAL op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 6.0


  • Waar voor je geld:6.0
  • Accommodatie :6.0
  • Faciliteiten6.0
  • Dienstverlening7.0
  • Animatie:6.0

"Antwoord op Poupy"

Par angie le Zon. 12 Juli 2015

Het is waar dat deze camping niet erg geschikt is voor tenten, bovendien is er maar weinig locatie. Door nadelen voor het overige is uw mening volledig overdreven: -De auto's moeten op de daarvoor bestemde parkeerplaats blijven zodra de bagage of het bedrijf is gelost (en precies om te veel verkeer en lawaai te voorkomen) -De camping wordt ook bewaakt door een bewaker, dus geen risico voor uw bedrijf, inclusief de nacht - Dan kennen we de manager van de camping en het komt niet overeen met de beschrijving die u maakt, tenzij u zich niet hebt gerespecteerd de basisregels? Ik vraag me af waar je bang voor kon zijn !!! En wat was er om te vluchten! Ik ben vaak op deze camping geweest en het is perfect geschikt voor gezinnen, maar misschien niet voor meisjes zoals jij die op zoek zijn naar iets anders dan kalmte en rust? Volgende keer inchecken voordat u boekt en de juiste vragen stellen.

"een camping om te verbannen ...... je verliest je aanbetaling ...."

Par poupy le Din. 7 Juli 2015

Camping gelegen in LACANAU. Voorgestelde locatie ongeschikt voor kamperen vanwege de grond die alleen bestaat uit zand (hoe de sardines van de kampeertent te monteren) meer locatie in de volle zon. Kan geen auto's op de site krijgen, dus onmogelijk om onze bagage te beveiligen, omdat de auto's buiten moeten blijven ..... Wat te zeggen van de receptie anders dat de persoon die verantwoordelijk is voor de camping agressief is en niet aarzelt om de intimidatie om zijn doelen te bereiken. We waren een groep van 5 meisjes en we waren duidelijk bang en vluchtten deze camping zonder onze rust te vragen onder het voorwendsel van een race te doen ... we verloren 75 euro aanbetaling ... hard voor de studenten die we zijn maar we waren te bang !!!

"Vriendelijk en gastvrij"

Par CNRS le Maa. 15 Juli 2013

Camping Les Jardins du Littoral ligt op 2 km van de oceaan Onze stacaravan was zeer goed team Het verwarmde zwembad, een geluk Het welkom op de camping "smile, smile, smile ...." Geen animaties maar een heel leuke snack

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 182

  • Locations-number-locatif 40

Campings in de buurt

Populairste steden