Een merk easyvoyage

Camping Les Myrtilles

Les Myrtilles Bretagne - Saint-Yvi visuel 1/7
Les Myrtilles Bretagne - Saint-Yvi visuel 2/7
Les Myrtilles Bretagne - Saint-Yvi visuel 3/7
Les Myrtilles Bretagne - Saint-Yvi visuel 4/7
Les Myrtilles Bretagne - Saint-Yvi visuel 5/7
Les Myrtilles Bretagne - Saint-Yvi visuel 6/7
Les Myrtilles Bretagne - Saint-Yvi visuel 7/7

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Myrtilles op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 03/04

  • Sluitingsdatum: 30/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

De camping Les Myrtilles ligt in het hart van Bretagne, tussen Concarneau en Quimper en biedt zijn vakantiegangers de mogelijkheid om een verblijf in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving door te brengen. Kampeerders zullen de prachtige wandelingen op de kustpaden waarderen, om de stranden en baaien langs de kust te ontdekken. Port-La-Forêt zal diegenen toelaten die een boot willen huren of gaan duiken en een adembenemende waternatuur willen ontdekken. De Glénan-eilanden zijn ook toegankelijk voor onvergetelijke wandelingen. De camping Les Myrtilles is dus de perfecte camping voor een verblijf in Bretagne.

Op de camping kunnen de meest sportieve vakantiegangers genieten van het basketbalveld, de tennisbaan of het volleybalveld. Een pingpongruimte en een pooltafel zorgen ervoor dat zowel kinderen als volwassenen samen plezier beleven. De jongsten kunnen zo veel spelen als ze willen in de speeltuin.

Comfortabele volledig uitgeruste mobilhomes zijn te huur. Ze bestaan uit slaapkamers, een grote woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een groot terras met tuinmeubelen om momenten van delen en plezier te beleven met familie, vrienden of geliefden. Volledig uitgeruste bungalows zijn ook te huur. Deze huuraccommodaties zullen vakantiegangers verrassen die willen genieten van de natuur terwijl ze zich thuis voelen.

Op 5 km ligt La Forêt Fouesnant; voor vakantiegangers die van geschiedenis houden, is de kerk Notre-Dame-d'Izel-Vor, gebouwd in de 16e eeuw, een essentieel gebouw om te bezoeken. De stad Concarnau nodigt u uit om regionale folklore te ontdekken. Bretagne heeft een veelheid aan natuurlijke, culturele en toeristische bezienswaardigheden om te ontdekken en te genieten van het unieke erfgoed dat de rijkdom van de regio is. .

Campings in de buurt

Populairste steden