Een merk easyvoyage

Camping Les Nenuphars

Les Nenuphars Hoog-Normandië - Roemenië visuel 1/1

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Nenuphars op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 20/03

  • Sluitingsdatum: 15/12

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

De camping Les Nénuphars ligt 15 km ten noorden van Rouen in het hart van de wegverblijven, de fruitweg en de abdijen. Het is gelegen in een rustige natuurlijke omgeving in het regionale park Boucles de la Seine.

Het etablissement stelt grasvelden voor die in groeven zijn gevormd door hagen van groenten. U zult hun nabijheid tot het platteland waarderen, want rondom zijn de Normandische bosjes. Hier accepteren we tenten, caravans of campers voor overnachtingen of wekelijkse verblijven. Een goed onderhouden toiletgebouw staat open voor alle kampeerders en is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

Ter plaatse heeft u gratis toegang tot de wifi vanaf de ingang van het etablissement. De kinderen zullen de speeltuin waarderen omdat het de plaats is van de ontmoetingen met de vrienden. In geval van onzeker weer kunnen ze zich terugtrekken in de speelkamer. Een fiets- en motorstalling staat tot uw dienst.

Het centrum van het dorp heeft alle lokale winkels: bakker, slager-deli, primeur, bar-tabak-pers, kapper en bloemist.

De nabijheid van de hoofdstad van Normandië, Rouen, opent prachtige toeristische excursies, u komt er met het openbaar vervoer als u de auto wilt verlaten. U zult op 20 min van de basis van vrije tijd vinden om u een baddag te maken (Jumièges en Montville). Liefhebbers van sensaties zullen genieten van het pretpark La Bocasse en het boomklimpark. Het bos van Roumare is dichtbij en zal natuurliefhebbers verrukken. De cultuur wordt niet vergeten met het moderne centrum in het kasteel van Saint Pierre de Varengeville.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Campings in de buurt

Populairste steden