Een merk easyvoyage

Camping Les Ouches du Jaunay

Les Ouches du Jaunay Pays de Loire - Martinet visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Ouches du Jaunay op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 16

  • Locations-number-locatif 16


Know-All-About-Camping

Camping Les Ouches du Jaunay ligt in de Vendée, niet ver van de kust in het hart van een weelderige natuurlijke omgeving.

Camping in Pays de la Loire met zwembad

Tijdens hun zomervakantie in de Vendée kunnen gasten van Camping Les Ouches du Jaunay naar hartenlust afkoelen dankzij het buitenzwembad dat tot hun beschikking staat. In dit buitenzwembad met een groot oppervlak kunnen ze in alle rust zwemmen. Ouders kunnen ontspannen in het zwembad terwijl hun kinderen zich vermaken in het water. Het zwembad van Camping Les Ouches du Jaunay kijkt uit over een groene omgeving en is de ideale plek om je los te koppelen van het dagelijks leven, alle stress te vergeten en volop te genieten van je vakantie.

Gezinscamping in de Vendée

Het hele gezin is welkom op Camping Les Ouches du Jaunay. Deze familiecamping biedt kinderen zelfs een geweldige tijd dankzij de ruimtes die speciaal voor hen zijn ingericht. Er zijn twee speeltuinen op de camping, met verende speeltoestellen en houten klimrekken. Er is ook een tafeltennistafel waar iedereen van kan genieten. Binnen de camping nodigt de gemeenschappelijke ruimte je uit om boeken te lezen, toeristische informatie te raadplegen en gezelschapsspelletjes te spelen. Om momenten van gezelligheid te delen, kunnen vakantiegangers zich ook verzamelen rond de gemeenschappelijke barbecues om samen gegrild vlees te eten.

Huur een chalet in Vendée

Voor een comfortabel verblijf in de Vendée kun je het beste een chalet huren op Camping Les Ouches du Jaunay. In deze huuraccommodaties voelen vakantiegangers zich meteen thuis dankzij de aanwezigheid van slaapkamers, een badkamer, een woonkamer en een volledig uitgeruste kitchenette. Tuinmeubels zijn ook aanwezig in elk chalet en zullen het mogelijk maken om te genieten van aangename momenten van rust.

Campings in de buurt

Populairste steden