Een merk easyvoyage

Camping Les Peupliers De La Rive

Les Peupliers De La Rive Pays de Loire - Saint-Jean-de-Monts visuel 1/4
Les Peupliers De La Rive Pays de Loire - Saint-Jean-de-Monts visuel 2/4
Les Peupliers De La Rive Pays de Loire - Saint-Jean-de-Monts visuel 3/4
Les Peupliers De La Rive Pays de Loire - Saint-Jean-de-Monts visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage des Demoiselles ( 0.3 km ),

    La Grande plage ( 0.7 km ),

    Plage du Centre-Nautique ( 1.4 km ),

    Plage des Demoiselles ( 1.6 km ),

    Plage du Golf ( 2.3 km ),

    Plage des 60 bornes ( 2.4 km ),

    Plage des Salins ( 3.2 km ),

    Plage des Becs ( 4 km ),

    Plage de la Parée-du-Jonc ( 4.2 km ),

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Eiland Yeu ( 22.7 km ),

    Hopfensee ( 23.7 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Peupliers De La Rive op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 30/03

  • Sluitingsdatum: 28/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Locations-number-locatif 11


Know-All-About-Camping

De 3-sterren camping Les Peupliers de la Rive ligt in Saint-Jean-de-Monts in de Vendée, op slechts 800 meter van het strand. Dit door een familie gerunde etablissement stelt voor om tegen een lage prijs een vakantie door te brengen in de Vendée dankzij de goede VACAF die wordt geaccepteerd.

Camping in Vendée met zwembad

Vakantiegangers die willen genieten van de geneugten van zwemmen tijdens hun verblijf, zullen met plezier hebben gekozen voor camping Les Peupliers de la Rive. De laatste heeft in feite een verwarmd buitenzwembad waarvan de ideale watertemperatuur het hele gezin in staat stelt zeer aangename momenten van ontspanning door te brengen. De ontspanning zal ook op het rendez-vous zijn dankzij de ligstoelen die rondom het zwembad zijn opgesteld en die het mogelijk maken om aangename baden van de zon te nemen. Een keer per week worden er nachtpoolsessies georganiseerd voor het plezier van iedereen.

Kamperen in de buurt van stranden in de Vendée

De camping Les Peupliers de la Rive is gelegen in Saint-Jean-de-Monts, het geniet een bevoorrechte locatie ten opzichte van de stranden. Inderdaad, op slechts 800 m van de camping kunnen vakantiegangers zich aansluiten bij de prachtige zandstranden van de Côte de Lumières met het label Blauwe Vlag. De zonnebaden en zwemmen zijn op de afspraak voor een geslaagde vakantie in de Vendée. Liefhebbers van wateractiviteiten kunnen lid worden van de nautische basis van Saint-Jean-de-Monts en sporten beoefenen zoals surfen, windsurfen, staand peddelen, kajakken op zee, kitesurfen, catamaranzeilen of zelfs meer. de optimist. Snelheidsenthousiastelingen kunnen genieten van de brede zandstranden om te zeilen met zand.

Verhuur van stacaravans in Saint-Jean-de-Monts

De camping Les Peupliers de la Rive biedt vakantiegangers de mogelijkheid om te genieten van absoluut comfort dankzij de verhuur van stacaravans, die functioneel en geschikt zijn voor koppels of gezinnen. Huurders vinden een woonkamer met televisie, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer, toiletten en een aangenaam terras met tuinmeubelen. Huisjes zijn ook te huur.

Campings in de buurt

Populairste steden