Een merk easyvoyage

Camping Les Pins

Haguenau

 - 

Elzas
Les Pins Elzas - Haguenau visuel 1/6
Les Pins Elzas - Haguenau visuel 2/6
Les Pins Elzas - Haguenau visuel 3/6
Les Pins Elzas - Haguenau visuel 4/6
Les Pins Elzas - Haguenau visuel 5/6
Les Pins Elzas - Haguenau visuel 6/6

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Pins op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 29/04

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Aantal Staanplaatsen: 70


Know-All-About-Camping

De gemeentelijke camping LES PINS is ideaal gelegen aan de rand van het bos en heeft 70 rustige, schaduwrijke en goed onderhouden kampeerplaatsen. Het gemeentelijk openluchtzwembad ligt op slechts 2 minuten lopen, zodat kampeerders gratis kunnen zwemmen. Voor de sportievelingen is er de Bowl d''Hag - Skatepark Indoor (net achter de camping) waar je kunt glijden, van BMX tot steppen en skeeleren.

Het stadscentrum is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (stadsbus Ritmo) of het netwerk van fietspaden (2,8 km). Je kunt er lekker uit eten, over de vele terrasjes slenteren en winkelen, de 3 musea bezoeken (Musée Alsacien, Musée Historique en Musée du Bagage), twee wandeltochten maken en deelnemen aan tal van evenementen en activiteiten. Voor een aangenaam verblijf in de stad is er ook een programma met rondleidingen in het zomerseizoen en talloze activiteiten in het bos.

Dit bos, onlangs bekroond met het label Forêt d'Exception, ligt op 10 minuten rijden van Camping Municipal Les Pins. Het bos van Haguenau biedt een breed scala aan activiteiten: wandelen (200 km bewegwijzerde paden), speciale fietspaden, een picknickplaats, een speeltuin, een hostel en tal van natuuractiviteiten zoals sylvotherapie. Een echte groene long voor de stad, je kunt de kaart en wandelinformatiebladen gebruiken om de natuur in je op te nemen!

Als toegangspoort tot het noorden van de Elzas kun je vanaf deze camping kastelen, pittoreske dorpjes (Hunspach, het favoriete dorp van Frankrijk in 2020, ligt op 20 minuten rijden), aardewerkdorpjes, hopvelden, brouwerijen bezoeken, ontdekken, wandelen, fietsen en de beroemde pretzels van de Fabrique à Bretzels proeven.... Aarzel niet om langs te gaan bij het VVV-kantoor in het gebouw van het Elzasser Museum in het stadscentrum voor advies!

Campings in de buurt

Populairste steden