Camping Les Plages de Loire

1 beoordelingen 2/5

Les Plages de Loire Pays de Loire - Rochefort-sur-Loire visuel 1/8
Les Plages de Loire Pays de Loire - Rochefort-sur-Loire visuel 2/8
Les Plages de Loire Pays de Loire - Rochefort-sur-Loire visuel 3/8
Les Plages de Loire Pays de Loire - Rochefort-sur-Loire visuel 4/8
Les Plages de Loire Pays de Loire - Rochefort-sur-Loire visuel 5/8
Les Plages de Loire Pays de Loire - Rochefort-sur-Loire visuel 6/8
Les Plages de Loire Pays de Loire - Rochefort-sur-Loire visuel 7/8
Les Plages de Loire Pays de Loire - Rochefort-sur-Loire visuel 8/8

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Plages de Loire op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 4.0


  • Waar voor je geld:6.0
  • Accommodatie :8.0
  • Faciliteiten4.0
  • Dienstverlening4.0
  • Animatie:2.0

"Niet erg "natuur" ..."

Par hollen ar mor le Zat. 31 Aug. 2013

Huur een "cottage" (stacaravan) eind augustus 2013. De stacaravan is schoon, goed ontworpen en voldoende uitgerust. Geen probleem voor sanitair, koelkast, gasfornuis ... Vertrouw niet te veel op de afbeeldingen. Er zijn veel minder bomen dan op de foto's. Velen zijn net geplant en zijn niet 1 meter lang. Het zwembad bevindt zich niet op de camping: het is het gemeentelijk zwembad, geopend van 15.00 tot 18.45 uur en is gratis toegankelijk voor kamperen. De website van de camping zegt dat het op 20 meter van de camping ligt, het is te optimistisch, zelfs hemelsbreed ... Er is geen spel voor kinderen: er is zelfs geen schommel . De foto met het park, het kasteel en de structuur op de voorgrond is niet op de camping gemaakt ... En ten slotte ligt de camping aan de rand van een weg die dienst doet als snelheidscircuit voor de lokale bevolking. De achterkant van de stacaravan ligt op ongeveer 4 meter van deze weg, alleen gescheiden door een heg. De gordijnen bewegen in de doorgang van een auto, zelfs een gesloten raam ... Kortom, deze camping is verre van het ecologische imago - vredige natuur die het lijkt te geven ... Dus ik raad ...

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 30/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 116

  • Locations-number-locatif 14


Know-All-About-Camping

De camping Les Plages de Loire ligt in de buurt van Angers en biedt een ontspannende natuurlijke omgeving die geschikt is voor het hele gezin in de Maine et Loire.

De camping Les Plages de Loire biedt zijn gasten de mogelijkheid om een veelheid aan activiteiten te beoefenen die geschikt zijn voor het hele gezin, evenals een amusementsprogramma waar vakantiegangers kunnen genieten van georganiseerde activiteiten, cultureel, sportief of gereserveerd. voor kinderen. Thema-avonden worden ook georganiseerd zodat vakantiegangers elkaar kunnen ontmoeten en een gezellig moment kunnen delen. Lokale en regionale partners zijn betrokken om activiteiten tegen preferentiële tarieven mogelijk te maken. Een recreatiebasis bevindt zich direct op de camping Les Plages de Loire en biedt kanovaren en boogschieten. Een ATV-verhuurservice is beschikbaar en stelt vakantiegangers op zoek naar avontuur en mooie wandelingen om de omgeving te verkennen.

De camping heeft een gratis wifi-verbinding rond de receptie. De camping wordt 's nachts bewaakt met een bewakingsdienst die rondes uitvoert. Er is een supermarkt aanwezig om op elk moment te kunnen tanken. Een aanbetaling van brood en gebak is aanwezig bij de bestelling bij de receptie van de camping. Voor vakantiegangers die met hun kinderen komen, kan een babypakket worden gehuurd met bed, stoel en kinderwagen.

Er zijn plaatsen met of zonder elektrische aansluitingen beschikbaar, variërend van 80 tot 220 m². De camping Les Plages de Loire biedt zijn vakantiegangers een verblijf dicht bij de natuur met comfortabele verhuur. Stacaravans zijn beschikbaar met woonkamer, keuken, badkamer en terras, evenals bunga-lodges, ingerichte tenten zeer comfortabel voor 4 personen. Vakantiegangers die het willen, kunnen verblijven in een eco-lodge, een chalet boven het water met een terras met uitzicht op het groen, ideaal voor een verblijf in de natuur met het gezin, evenals een bivak op palen, ongewone accommodatie waarmee u de sterren en is geschikt voor 2 personen.

Campings in de buurt

Populairste steden