Een merk easyvoyage

Camping Les Pommiers

Les Pommiers Hoog-Normandië - Saint-Léonard visuel 1/3
Les Pommiers Hoog-Normandië - Saint-Léonard visuel 2/3
Les Pommiers Hoog-Normandië - Saint-Léonard visuel 3/3

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Pommiers op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 31/03

  • Sluitingsdatum: 14/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 80

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

De camping Les Pommiers ligt midden op het platteland, op het platteland, tussen de steden Etretat en Fécamp in de regio Haute-Normandie. Het pand ligt op 3 km van de zijkant, zodat u gemakkelijk toegang hebt tot stranden en rotsachtige kliffen.

Plots van bomen, begrensd door plantaardige hagen en 80 in aantal wachten op tent, caravan of camper. Het gras is aanwezig en voor uw comfort zijn hier en daar elektrische aansluitingen aangebracht. Een servicekiosk staat ter beschikking van campers. Er zijn residentiële sites als u een tweede huis wilt kopen.

In verhuur bieden wij stacaravans die plaats bieden aan 2 tot 6 vakantiegangers. Verschillende maten zijn in gebruik. Ze hebben allemaal een kitchenette, een zithoek, een doucheruimte, een apart toilet en een of twee slaapkamers. U zult de buitenruimte op het houten terras waarderen om buiten te dineren.

Op het terrein vindt u een wasserette, wifi en een aanbetaling van brood en gebak. De snackbar van het hotel biedt afhaalmaaltijden en zelfgemaakt ijs. Kinderen zullen genieten van de speeltuin en de trampoline, terwijl de ouders jeu de boules spelen (in het hoogseizoen worden er toernooien georganiseerd). Bij grillig weer is een speelkamer geopend met biljart en tafelvoetbal. Sommige boerderijdieren zullen het hele gezin gelukkig maken.

Vanaf de camping bereikt u het strand van Vattetot via de GR21. Binnen een paar minuten rijden zal de badplaats Yport u betoveren. Mis Fécamp niet, dat prachtige bezoeken biedt zoals Cape Fagnet, het Benedictijner paleis, het hertogelijk paleis of het watercentrum. Tot ziens in Etretat om de prachtige natuurlijke boog op de zee te ontdekken.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Campings in de buurt

Populairste steden