Een merk easyvoyage

Camping Les Premiers Pres

Les Premiers Pres Bourgogne - Savigny-lès-Beaune visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang rivier

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Premiers Pres op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Aantal Staanplaatsen: 87


Know-All-About-Camping

De camping Les Premiers Prés ligt in een klein dorpje, Savigny-les-beaune, een paar kilometer ten noordwesten van Beaune. U zult een centrale plaats innemen in het hart van Bourgondië en zijn wijngaarden. U zult de groene omgeving langs de waterloop Rhoin waarderen.

Je komt hier met je tent, caravan of camper. Grasplaatsen, 87 in aantal, 80 tot 100 m² zijn vlak en min of meer zonnig volgens uw wensen. Uw privacy wordt gerespecteerd dankzij de laurierheggen en struiken rondom uw perceel. Het etablissement heeft 2 perfect onderhouden toiletgebouwen en een afzuigruimte voor campers. Comfort staat voor iedereen op de agenda. Als u het verzoek doet, kunt u aan de rand van het water zitten om te genieten van de kabbelende rots.

Op het terrein is een fastfoodgebied geopend van 16.00 tot 22.00 uur en biedt gerechten en drankjes om te gaan. Op het menu staan bakjes friet, bagnat, salades, hamburgers, pizza's, drankjes (met of zonder alcohol) en ijs. Er is ook een mooi terras met picknicktafels om te genieten van de geweldige Bourgondische lucht.

Kinderen kunnen werken en genieten van hun autonomie op de speelplaats die voor hen is gereserveerd en met familie of vrienden is het bowlen de gelegenheid om goede momenten van gezelligheid door te brengen.

In de omgeving ga je via de wijnroute de wijngaarden veroveren. De stad Beaune ligt op een paar minuten afstand en biedt een charmant stadscentrum met natuurlijk de hospices om te bezoeken. Mooie kastelen openen hun deuren en u kunt prachtige landgoederen bezoeken. Mis de evenementenkalender niet, zoals open wijnkelders of sportevenementen door de wijngaarden.

Campings in de buurt

Populairste steden