Camping Les Prés Verts aux 4 Sardines

2 beoordelingen 3/5

Les Prés Verts aux 4 Sardines Bretagne - Concarneau visuel 1/10
Les Prés Verts aux 4 Sardines Bretagne - Concarneau visuel 2/10
Les Prés Verts aux 4 Sardines Bretagne - Concarneau visuel 3/10
Les Prés Verts aux 4 Sardines Bretagne - Concarneau visuel 4/10
Les Prés Verts aux 4 Sardines Bretagne - Concarneau visuel 5/10
Les Prés Verts aux 4 Sardines Bretagne - Concarneau visuel 6/10
Les Prés Verts aux 4 Sardines Bretagne - Concarneau visuel 7/10
Les Prés Verts aux 4 Sardines Bretagne - Concarneau visuel 8/10
Les Prés Verts aux 4 Sardines Bretagne - Concarneau visuel 9/10
Les Prés Verts aux 4 Sardines Bretagne - Concarneau visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage de Rödel ( 0.6 km ),

    Plage Porzou ( 0.8 km ),

    Plage des Dames ( 1 km ),

    Plage de la Cornouaille ( 1.4 km ),

    Plage Cabellou ( 1.4 km ),

    Plage Sables Blancs ( 2 km ),

    Plage de la Grève de Kernous ( 3.1 km ),

    Plage des Oiseaux ( 4.8 km ),

    Plage de Beg Meil ( 4.8 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Prés Verts aux 4 Sardines op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"Een teleurstellende camping"

Par kate13 le Vri. 29 Aug. 2014

We verbleven een week in een tent deze zomer op de camping in de buurt van het groene Concarneau. Het uitzicht, als je het geluk hebt om achterin de camping te zijn, is prachtig. Door nadelen wat gebrek aan netheid !! De toiletten zijn niet gedesinfecteerd !!! Net gewassen in de Karcher !!! De camping is ook zeer slecht onderhouden ... De verwarming van het zwembad was gedaald ... (bij telefonische boeking hadden we ervoor gezorgd dat we het ons niet hadden verteld ...). De eigenaren zijn snel geïrriteerd als je hen om advies of diensten vraagt. Het water van de douches wordt 's avonds om 20:00 uur afgesneden !!! Kortom, we zullen deze camping aan niemand aanbevelen !!! Het is zonde om zo'n site te hebben en niet te onderhouden!

"Een camping .... zeer aan te bevelen"

Par ploukette38 le Woe. 28 Mei 2014

We verbleven met een gezin voor 4 personen met een caravan gedurende 3 weken een heel erg warm welkom, we hadden een waterweg in de caravan op een avond regende het en de eigenaren hielpen ons we hadden de voel je als familie, ze staan altijd tot je beschikking, de camping is op elk moment zeer schoon, rustig, warm water in de douches, het zwembad is mooi, het strand ligt aan het einde van de camping Prijzen zijn zeer aantrekkelijk, de enige spijt dat ik geen week langer ben gebleven, maar beloofde dat we weer zullen komen, het is een camping die ik iedereen aanbevelen die naar Bretagne wil gaan en Concarneau is een mooie stad. Een familie van Allevard in de 38 ISERE

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 22/6

  • Sluitingsdatum: 29/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 142

  • Locations-number-locatif 11

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

De camping Les Prés Verts 4 Sardines is een familiecamping gelegen op een perceel van kastanjebomen, met uitzicht op de baai van Concarneau. Gelegen aan het strand van Kernous, kunnen liefhebbers van wateractiviteiten duiken, windsurfen, zeilen, catamaran zeilen, kitesurfen of gewoon snorkelen en zwemmen beoefenen. visserij. Voor degenen die liever op de camping zwemmen, is er een verwarmd zwembad met een oppervlakte van 200 m2 en een peuterbad voor de kleintjes. Vakantiegangers kunnen ook genieten van de ping-pong en mini-golf om goede momenten door te brengen met familie of vrienden. Jongere gasten kunnen genieten van de speeltuin op het terrein, met touwspinnen en andere spellen voor de kleintjes. Wandelaars kunnen langs de corniche wandelen en samen met Concarneau genieten van de winkels en het ijs. Er zijn verschillende fiets- en wandelpaden beschikbaar om te profiteren van de omgeving. Verschillende historische sites zijn te bezoeken in het gebied (de Close City, Locronan ...) evenals religieuze monumenten en erfgoed zoals de kathedraal van St-Corentin, Calvary Pleyben en verschillende kerken. Culturele evenementen vinden ook plaats, zoals het Brodeuses-festival of de Blue Nets. In de omgeving van de camping vinden vakantiegangers alles wat ze nodig hebben voor hun verblijf: een bakker / pizza op 1 km en verschillende supermarkten op 2 km. Met de Thalasso Concarneau Marine Spa op 1,5 km afstand kunnen liefhebbers van ontspanning ontspannen en voor zichzelf zorgen. Er zijn verschillende typen stacaravans te huur, de meeste met uitzicht op zee.De stacaravans zijn uitgerust met een koffiezetapparaat, een magnetron, kookgerei, een douche, een apart toilet, tuinmeubelen en een semi-terras. -couverte.

Campings in de buurt

Populairste steden