Een merk easyvoyage

Camping Les Sables

Les Sables Bourgogne - Pouilly-sur-Saône visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Sables op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 55

  • Locations-number-locatif 25


Know-All-About-Camping

De camping Les Sables ligt aan de rand van de Saône tussen de steden Dole en Chalon-sur-Saône, op 30 minuten van Beaune. Een ideale locatie om Bourgondië en de Jura te ontdekken. Op 800 m ligt het dorp Pouilly, zodat u gemakkelijk rustig kunt blijven. De eigenaren zijn Nederlanders, dus sommige kampeerders zullen dat ook zijn, een verandering van omgeving is gegarandeerd.

Grote plaatsen van 90 tot 100 m² wachten op tent, caravan of camper voor maximaal 6 personen. Een toiletgebouw is voorzien van warme douches. De bomen zijn in aantal en zullen perfecte natuurlijke parasols zijn.

Tenten zijn te huur. Ze zijn volledig ingericht, met comfortabele bedden, een tuinmeubilair om buiten te eten op een houten terras en een ingerichte kitchenette.

Op het terrein is er een snackbar met afhaalmaaltijden, drankjes en ijs. U bereikt alle voorzieningen in Seurre aan de rand van het water op 4 km, u vindt er ook goede restaurants.

Voor sport- en spelliefhebbers zijn er pingpongtafels en de mogelijkheid om darts en jeu de boules te spelen.

Het strand is dichtbij en indien nodig heeft de camping een bovengronds zwembad. Soms worden avondkampvuren aangeboden om goede momenten van gezelligheid door te brengen.

Activiteiten zijn dichtbij: windsurfen, kanoën, raften, waterskiën zijn uitvoerbaar op de Saône. Er zijn ook klimplekken van alle niveaus en een schietbaan bij de boog.

Doe een paar kilometer en ontdek de nabijgelegen steden zoals Dijon, Dole, Beaune of Chalon-sur-Saone, de regio is duidelijk een prachtige regio.

Campings in de buurt

Populairste steden