Camping Les Sables

4 beoordelingen 2/5

Les Sables Poitou-Charentes - Aytré visuel 1/2
Les Sables Poitou-Charentes - Aytré visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage d'Aytré ( 2.4 km ),

    La Roux plage ( 3.7 km ),

    Plage du Loiron ( 3.8 km ),

    Plage de la Platerre ( 4.1 km ),

    Plage Saint-Jean des Sables ( 4.7 km ),

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad,

    Waterglijbanen

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Eiland Aix ( 14 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Sables op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 4.0


  • Waar voor je geld:5.3
  • Accommodatie :4.7
  • Faciliteiten7.3
  • Dienstverlening4.0
  • Animatie:4.0

"CAMPING LES SABLES"

Par SIDONIE le Zon. 4 Mei 2014

Camping Les Sables bevindt zich in campingyy AYTRE .. Onze stacaravan was niet genoeg garni gerecht en degene die een goede ervaring heeft! de schoonmaak is niet genoeg gedaan omdat er stof was toen we aankwamen ... Het zwembad of het waterpark werd niet bewaakt door een badmeester ... De ontvangst op de camping was gemiddeld we laten alleen naar de mobihome gaan beetje welkom ... Het entertainment was afwezig dit weekend op 1 mei, de camping is lawaaierig, er is geen respect voor gezinnen met kinderen ondanks onze herinnering aan het management het is echt triest dat we niet teruggaan niet! het is een camping die in totaal vernieuwd moet worden ....

"het zand: gewoon een gruwel"

Par Eric5 le Don. 16 Mei 2013

Camping Les Sables bevindt zich in Aytré. Het zwembad of het waterpark was helaas in de helft gesloten tijdens het lange weekend van mei, maar niets op internet vermeld. Plus: - De receptie op de camping was een niet aflatende kou - de toiletten waren vuil afstotelijk (een eenvoudig schot van sepillere op de grond maar geen wc schoongemaakt. Een eenvoudige katoenen staaf die ik express liet was nog 2 dagen later. - Geen verlichte steeg 's nachts, lawaai de hele nacht, de trein vast aan de camping en een drukke weg, dit alles maakt het beter om het te vermijden ondanks de 4-sterren die op de een of andere manier zijn verkregen.

"Een mooie camping maar het personeel is minder"

Par latouffe le Zon. 12 Mei 2013

Kamperen is leuk maar het personeel is veel minder. Er wordt geen moeite gedaan om de klanten tevreden te stellen, de vriendelijkheid van de mensen bij de receptie laat te wensen over, pas op dat in meer dan een jaar de reserveringsmodaliteiten niet hetzelfde zijn. Het is onaanvaardbaar om niet klaar te zijn om kampeerders op een 5-daags weekend te ontvangen. Kortom, aarzel niet om ergens anders heen te gaan, daar worden we op een veel betere manier begroet en het is belangrijk.

Beschrijving van de camping

Campings in de buurt

Populairste steden