Camping Les Sources

5 beoordelingen 2/5

Les Sources Elzas - Wattwiller visuel 1/10
Les Sources Elzas - Wattwiller visuel 2/10
Les Sources Elzas - Wattwiller visuel 3/10
Les Sources Elzas - Wattwiller visuel 4/10
Les Sources Elzas - Wattwiller visuel 5/10
Les Sources Elzas - Wattwiller visuel 6/10
Les Sources Elzas - Wattwiller visuel 7/10
Les Sources Elzas - Wattwiller visuel 8/10
Les Sources Elzas - Wattwiller visuel 9/10
Les Sources Elzas - Wattwiller visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Lac Noir ( 29.7 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Sources op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 5.2


  • Waar voor je geld:4.0
  • Accommodatie :5.2
  • Faciliteiten6.4
  • Dienstverlening7.2
  • Animatie:5.6

"Echt een leuke camping"

le Don. 15 Feb. 2018

De camping Les Sources is gelegen in Wattwiller in de Elzas. We hebben een geweldige vakantie gehad. Het was een primeur en het was cool. Regio super leuk en stacaravan goed. We hebben niet teveel vergelijkingspunten, maar het is schoon. Als je een andere camping hebt die je moet adviseren, ben ik geïnteresseerd

"Een fantastische camping ..."

Par na31 le Zat. 28 Sep. 2013

Kamperen meer dan super !!!! Ik vond het echt geweldig. De animators zijn geweldig, het gebruik ervan komt bijna tegemoet aan alle behoeften van de klanten. De camping heeft een kleine supermarkt (met de eerste levensbehoeften). De grond is erg schaduwrijk, is echt groot en meer dan schattig. De twee zwembaden zijn schoon en het binnenzwembad is verwarmd tot de juiste temperatuur. De snack als de bar worden geanimeerd door zeer vriendelijke en glimlachende mensen. de stacaravans zijn zeer goed onderhouden. De animaties zijn echt aangepast aan alle leeftijden (petanque, dansen, minigolf, enz ... Een camping meer dan super !!!!! Echt heel goed, ik kom graag terug Zonder alles te vergeten wat er in de buurt is dus als u in de Elzas wilt blijven, ga dan naar de campingbronnen in Wattwiller op deze familiecamping en meer dan vriendelijk !!!!!!!!!

"te duur"

Par Flory le Zon. 11 Aug. 2013

camping ideaal gelegen omdat goed in de schaduw, maar een prijs-kwaliteitverhouding zwendel de zwendel, zwembad niet onderhouden met een overdekt zwembad normaal verboden om te duiken en ballonnen, maar geen respect voor deze verboden. Auto's en fietsen lopen te snel in de gangpaden en het lijkt erop dat er geen regels zijn opgelegd door de eigenaren. De tv is extra met een draagbare antenne die af en toe werkt! De camping is verre van winkels en "de supermarkt" is er niet een, echt om te helpen ... Goed punt voor entertainment en het restaurant maar het geheel blijft vrij onbevredigend.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 199

  • Locations-number-locatif 66

Campings in de buurt

Populairste steden