Een merk easyvoyage

Camping Les Ventoulines

Les Ventoulines Aquitaine - Uitspraken visuel 1/4
Les Ventoulines Aquitaine - Uitspraken visuel 2/4
Les Ventoulines Aquitaine - Uitspraken visuel 3/4
Les Ventoulines Aquitaine - Uitspraken visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad,

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Ventoulines op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 31/03

  • Sluitingsdatum: 27/10

  • Locations-number-locatif 24


Know-All-About-Camping

Voor een luxe verblijf, ontspannend en exotisch, ga naar de Ventoulines, een vakantiedorp in Domme en waar het mogelijk zal zijn om een huisje te huren in de buurt van Sarlat, in het hart van de Dordogne.

Gites met zwembaden in de Dordogne

Vakantiegangers kunnen vanuit hun cottage genieten van de geneugten van zwemmen midden in de Périgord Noir. Twee watergebieden zijn beschikbaar en zullen u toestaan om uitzonderlijke momenten door te brengen voor uitzonderlijke vakanties in de Dordogne. Het eerste gebied is gewijd aan welzijn dankzij een prachtig verwarmd en overdekt balneobad. De laatste wordt verwarmd tot 29 ° C en heeft hydro-massage jets die zorgen voor geweldige momenten van ontspanning. Aquamusic sessies worden voorgesteld en zullen maximale zenitude brengen. In de zomer is dit zwembad te ontdekken. De ligstoelen eromheen nodigen u uit om te genieten van de zon en het uitzicht dankzij het glas en de transparante structuur die het bedekt.

Op slechts een steenworp afstand van hun lodge kunnen vakantiegangers afkoelen in het prachtige overloopzwembad dat tot hun beschikking staat. De laatste is ideaal om te loungen terwijl u de middeleeuwse stad Domme bewondert, die tegenover de heuvel ligt. Vakantiegangers kunnen ontspannen of zwemmen terwijl ze genieten van een zeer bevoorrechte omgeving. Met comfortabele ligbedden kunt u zonnebaden of rusten in de schaduw, terwijl jonge kinderen zich vermaken in het kinderbad dat voor hen beschikbaar is.

Liefhebbers van ontspanning en welzijn zullen worden geboeid door de aanwezigheid van een sauna in het hotel. Met dit laatste kunt u genieten van een bevoorrecht moment met een panoramisch uitzicht op de natuur.

Vakantiehuis in de buurt van Sarlat

In de Ventoulines kunnen vakantiegangers een uitzonderlijk verblijf doorbrengen met een huurhuis in de Dordogne. Drie soorten huisjes worden voorgesteld en zullen zich aanpassen aan de wensen, het budget en het aantal vakantiegangers. Huurders zullen dus kunnen kiezen uit warme en klassieke houten chalets, evenals laatste generatie comfortabele stacaravans. Een chalet is speciaal ontworpen voor mensen met beperkte mobiliteit. Deze huisjes in de Perigord Noir hebben een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een of twee badkamers. Aangename terrassen begeleiden de huisjes en laten u genieten van bevoorrechte momenten in de Perigord-natuur.

Campings in de buurt

Populairste steden