Een merk easyvoyage

Camping Les Vignes 1 & 2

2 beoordelingen 4/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    Waterglijbanen

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Vignes 1 & 2 op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 9.0


  • Waar voor je geld:9.0
  • Accommodatie :9.0
  • Faciliteiten9.0
  • Dienstverlening8.0
  • Animatie:9.0

"Een familiecamping niet te groot"

Par Yoan le Woe. 19 Sep. 2012

Kamperen met goede schaduwrijke of zonnige locaties, veel stamgasten, zeer vriendelijke sfeer voor ons eerste jaar met 2 kinderen van 8 en 10 jaar.Piscine super met pentagliss en rodelbaan, het water is op goede temperatuur; Supermarkt heel dichtbij Animaties 1 dag op 2 en eindigen niet te laat, perfect voor de rest. Sanitair erg schoon, twee keer per dag gewassen. Enige probleem, het zou een nacht 's nachts missen om naar de badkamer te gaan, anders raad ik deze camping aan voor de prijs, voordelen en gastvrijheid.

"gezinsvriendelijk, goedkoop, gastvrij en goed gelegen ..."

Par nanalaya le Woe. 22 Aug. 2012

De camping "les vignes" ligt in de gemeente saint-augustin. Het is verdeeld in twee delen: een deel naaktplaatsen en een deel verhuur stacaravans en caravans. Zowel de caravans als de stacaravans zijn perfect gerangschikt op prachtige locaties. De camping heeft een peuterbad, een zwembad en twee glijbanen die duidelijk de vreugde zijn van kinderen, van de kleinste tot de grootste. De eigenaren verwelkomen u met eenvoud en vriendelijkheid, altijd klaar om u te helpen, u te informeren en u zelfs te adviseren over de te bezoeken sites en de vrije tijd die beschikbaar is in de omgeving. De grote zandstranden liggen op ongeveer 5 km afstand en een supermarkt binnen 10 minuten. U krijgt elke dag en 's avonds een aanbetaling van brood en gebak aangeboden in de snackbar van de camping, georganiseerd door de managers van de snackbar. Tot slot raad ik deze camping aan, waar we nu drie jaar achter elkaar op gaan, kamperen dat ik vaak met mijn man en mijn drie kinderen van 10 tot 19 jaar en ik kan u vertellen dat ze alle drie uitkijken naar volgend jaar om terug te gaan.

Beschrijving van de camping

Campings in de buurt

Populairste steden