Camping Maritime

image : Maritime  - Poitou-Charentes - Ronce-les-Bains visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Eiland Oleron ( 19.1 km ),

    Eiland Aix ( 24.2 km )

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Maritime op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Aan de Atlantische kust, tussen de Vendée en de Gironde, nodigen de Charente-Maritime en het achterland u uit om door de met pijnbomen beplante zandstranden en het groene landschap te bladeren.

Regio rijk aan overblijfselen uit het verleden, die u niet mag missen in La Rochelle, middeleeuwse havenstad, en in Saintes, oude Romeinse stad.

De Charente-Maritime, dit zijn ook de beroemde eilanden waar ze trots op zijn, en die vele anonieme of beroemde schrijvers en schilders hebben geïnspireerd: het Ile d'Oleron, de marennes en windmolens, waaraan u zult deelnemen nadat u hebt geleend een brug van 3 km; het Ile de Ré en zijn onvergetelijke landschappen.

Veel badplaatsen, langs steile kalkstenen rotsen, kapen en paradijselijke baaien, zullen u verwelkomen met al het respect dat een regio waardig is tegenover de bezoeker.

Alle denkbare activiteiten zijn mogelijk en liefhebbers van lekker eten zullen blij zijn. Heeft de regio niet de beroemde stad Cognac?

Campings in de buurt

Populairste steden