Een merk easyvoyage

Camping Médoc Océan

1 beoordelingen 2/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Médoc Océan op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 5.3


  • Waar voor je geld:4.3
  • Accommodatie :7.8
  • Faciliteiten3.8
  • Dienstverlening4.3
  • Animatie:6.8

"klacht"

le Zon. 4 Aug. 2019

Camping Les Acacias ligt 10 km te ver van het strand Onze stacaravan was. Trop in de buurt van de spelen dus geen rust Het zwembad of het waterpark was deguelasse ontoelaatbaar om mensen te laten zwemmen in een zwembad als vuile L ' receptie op de camping was koud weer. Het entertainment was te jong en niet serieus. De kinderclub was .oyen

"Te vermijden"

le Zat. 20 Juli 2019

Bungalow zeer goed, schaduwrijk maar vreselijk zwembad, gevaarlijk omdat de omgeving erg glad is en het water bruin is; De grootte van het zwembad is belachelijk ver van de foto's. Animatie intern zonder interesse. Binnenkomst in de bungalow 1h15 later omdat er niet werd schoongemaakt. Uiteindelijk namen we de sleutels zonder schoon te maken. De 4 sterren zijn onbegrijpelijk en de prijs is exorbitant voor de aangeboden diensten. Vluchten.

"Een camping waar we niet terug zullen komen"

Par love le Zat. 16 Aug. 2014

Camping Les Acacias ligt ver van alles. Onze stacaravan was in goede staat. Het zwembad of het waterpark was niet verwarmd. De ontvangst op de camping was koud. Het entertainment was goed. De toiletten waren vies. Het restaurant was niet geweldig (schimmel) en er was niet genoeg frietjes evenals een lange wachttijd.

Beschrijving van de camping

Campings in de buurt

Populairste steden