Een merk easyvoyage

Camping Mer et Vacances

Mer et Vacances Nord-Pas De Calais - Leffrinckoucke visuel 1/7
Mer et Vacances Nord-Pas De Calais - Leffrinckoucke visuel 2/7
Mer et Vacances Nord-Pas De Calais - Leffrinckoucke visuel 3/7
Mer et Vacances Nord-Pas De Calais - Leffrinckoucke visuel 4/7
Mer et Vacances Nord-Pas De Calais - Leffrinckoucke visuel 5/7
Mer et Vacances Nord-Pas De Calais - Leffrinckoucke visuel 6/7
Mer et Vacances Nord-Pas De Calais - Leffrinckoucke visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage des Dunes ( 28 km ),

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Mer et Vacances op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 30/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 110

  • Locations-number-locatif 7


Know-All-About-Camping

Ga voor een vakantie op het water in de badplaats Leffrinckoucke naar de camping Mer et Vacances, die een ontspannen omgeving tussen stranden en duinen belooft. Deze accommodatie biedt een goedkoop verblijf met Vacaf-vouchers die worden geaccepteerd.

Op de camping Mer et Vacances zullen kinderen zich zeker niet vervelen met een speelplaats die voor hen beschikbaar is met een speelse structuur, glijbaan, brug en laddertouw. De jongsten zullen ook blij zijn om zich bij de clubkinderen te voegen die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van aangepaste en speelse activiteiten tussen juli en augustus. Voor bowlers is er een petanqueveld beschikbaar dat bij uitstek de plaats van gezelligheid zal zijn. Tijdens hun verblijf zullen de vakantiegangers kunnen genieten met plezierprogramma's van animaties die hun door het team van de camping worden voorgesteld. De bevoorrechte locatie van de camping Mer et Vacances op een paar meter van het strand stelt u in staat om verschillende watersporten te beoefenen, zoals zeilen, windsurfen, kitesurfen en strandzeilen. Sportliefhebbers kunnen ook genieten van de gemeentelijke tennisbaan die niet ver van de camping ligt. Voor degenen die prachtige natuurgebieden willen ontdekken, kunnen ze wandeltochten volgen die uitnodigen om de polders en duinen te ontdekken. In februari en maart is het Duinkerken-carnaval, dat getuigt van zijn maritieme geschiedenis. Voor cultuurliefhebbers is er het Havenmuseum, dat u uitnodigt om het leven en de evolutie van de havens te ontdekken en uzelf onder te dompelen in het leven aan boord van schepen.

Grote kampeerplaatsen worden aangeboden aan kampeerders, met een oppervlakte variërend van 100 tot 150 m2. Voor maximaal comfort gaat er niets boven het huren van een volledig uitgeruste stacaravan. Afhankelijk van de behoeften zal het mogelijk zijn om een 4-persoons stacaravan of een 6-persoons stacaravan te kiezen. Deze accommodaties hebben slaapkamers, een badkamer, aparte toiletten, een woonkamer en een ingerichte keuken.

Campings in de buurt

Populairste steden