Camping Mimizan Lac

Mimizan Lac Aquitaine - Mimizan visuel 1/10
Mimizan Lac Aquitaine - Mimizan visuel 2/10
Mimizan Lac Aquitaine - Mimizan visuel 3/10
Mimizan Lac Aquitaine - Mimizan visuel 4/10
Mimizan Lac Aquitaine - Mimizan visuel 5/10
Mimizan Lac Aquitaine - Mimizan visuel 6/10
Mimizan Lac Aquitaine - Mimizan visuel 7/10
Mimizan Lac Aquitaine - Mimizan visuel 8/10
Mimizan Lac Aquitaine - Mimizan visuel 9/10
Mimizan Lac Aquitaine - Mimizan visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Meer Biscarosse en Parentis ( 21.3 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Mimizan Lac op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 06/05

  • Sluitingsdatum: 05/11


Know-All-About-Camping

Camping du Lac ligt in de stad Mimizan, een plaats bij uitstek om de Landes te ontdekken. Een bosrijke natuur verwelkomt u voor een verblijf in het groen met de ene kant van het meer en de andere kant de oceaan en de enorme stranden.

Het is een dennenbos dat op u wacht om tent, caravan of camper in een perfect aangelegde en goed uitgeruste uitrusting te plaatsen dankzij de aanwezigheid van waterpunten en elektrische aansluitingen. U kiest ervoor om in de schaduw, in de zon of beide te verblijven op een van de 419 goed gedefinieerde plaatsen van 80 tot 120 m².

De accommodatie biedt 4 soorten verhuur. Er zijn traditionele stacaravans, maar de eigenaren bieden aan om de "Glamping" te ontdekken, een samentrekking van de woorden "Glamour" en "Camping" met de verhuur van Naturhouse, Safari Lodge of Coco Lodge. Deze laatste 3 woningen zijn echte cocons voor een comfortabel en exotisch verblijf. Wat is er aangenamer dan slapen in een canvastunnel of genieten van een huis gemaakt van hout. Kom met familie of vrienden tussen de 4 en 5 personen.

Op het niveau van de diensten hebben we een supermarkt, een snackbar, afhaalmaaltijden, wifi ... Het centrum van Mimizan ligt op 600 m en u zult over alle voorzieningen beschikken.

Speeltuin, tafeltennis, volleybal, er is iets voor het hele gezin. Fietsverhuur om de vele fietspaden te verkennen is ook mogelijk.

In het seizoen brengt een shuttlebus u naar de aangrenzende camping voor gratis toegang tot het zwembad, maar natuurlijk grenst het meer aan de camping en het strand ligt op 3 km afstand als u dat wilt.

De omgeving zit vol met excursies, het is het voorrecht om in de Landes te verblijven. Begin met de bloemrijke wandeling die grenst aan het kamp. Ga dan naar Mimisan, te voet bereikbaar, met zijn meer, zijn monumenten en museum. Een paar kilometer naar het noorden ontdekt u Biscarosse, het duin van Pilat of het bekken van Arcachon.

Campings in de buurt

Populairste steden