Een merk easyvoyage

Camping Padimadour

3 beoordelingen 3/5

Padimadour Midi-Pyreneën - Rocamadour visuel 1/11
Padimadour Midi-Pyreneën - Rocamadour visuel 2/11
Padimadour Midi-Pyreneën - Rocamadour visuel 3/11
Padimadour Midi-Pyreneën - Rocamadour visuel 4/11
Padimadour Midi-Pyreneën - Rocamadour visuel 5/11
Padimadour Midi-Pyreneën - Rocamadour visuel 6/11
Padimadour Midi-Pyreneën - Rocamadour visuel 7/11
Padimadour Midi-Pyreneën - Rocamadour visuel 8/11
Padimadour Midi-Pyreneën - Rocamadour visuel 9/11
Padimadour Midi-Pyreneën - Rocamadour visuel 10/11
Padimadour Midi-Pyreneën - Rocamadour visuel 11/11

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Padimadour op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 6.0


  • Waar voor je geld:5.3
  • Accommodatie :7.0
  • Faciliteiten8.3
  • Dienstverlening6.7
  • Animatie:5.7

"Lawaaierige camping en onaangename gastheer"

le Din. 20 Aug. 2019

De infrastructuur is echt goed (zwembad, kinderspeelplaats, balveld, volleybal, tafeltennistafel enz ...), de plaats is mooi en goed gelegen. Beheerd door twee personen, is de manager net zo aangenaam als de manager onaangenaam is. Hoewel het zwembad te gechloreerd is, laten de Nederlanders zich overal heen dwingen ons om de politieagent te zijn omdat de manager de regels niet handhaaft hoewel hij erg aanwezig is op de camping ... De activiteiten voor kinderen zijn exclusief gereserveerd voor Nederlands omdat de gastheer geen Frans spreekt. Zeer luidruchtig in de ochtend als in de avond; onmogelijk om te rusten! Er is geen avondklok voor auto's, dus een auto had het goede idee om om middernacht te parkeren, niet zonder lawaai, gegarandeerd slaapgebrek! De wifi bleef bijna 10 dagen onbestaand! Gebrek aan sanitair in het hoogseizoen (6 wc's voor alle campings en 4 wastafels om de afwas te doen). Diefstal, we kunnen niets onbeheerd achterlaten, zelfs geen afwasmiddel ... Eerst werd ons een locatie beloofd die ons niet werd gezegd, omdat al genomen, succesvolle mensen die de locatie krijgen zijn gearriveerd na twee weken verteld te hebben maar vreemd genoeg vertrokken ze voordat we wisten dat we 10 dagen bleven ... Probleem in de wiskunde? Kan niet worden terugbetaald omdat vooruitbetaling. Wreed gebrek aan personeel.

"uitstekende vakantie we komen terug in 2016"

Par sabrina le Zat. 29 Aug. 2015

Deze camping en ideaal om uit te rusten, verwelkomen en vriendelijke caravanplaatsen uitstekend, omdat zeer goed schaduwrijk de service su snack en zeer goede (pizza 6 kaas slachten) douches en toiletten erg schoon Ik beveel deze camping Padimadour we komen terug l volgend jaar

"Een luidruchtige camping met een regisseur ... speciaal"

Par me le Din. 25 Feb. 2014

Camping Padimadour ligt een paar kilometer van Rocamadour, midden in de koeienvelden, met constant vliegen. Het zwembad was leuk, maar geen schaduw rond behalve aan de bar die onbetaalbare prijzen (ontbijt 6 E volwassenen als kinderen). De ontvangst op de camping was aanvankelijk aangenaam, maar geen enkele medewerker kon iets doen zonder het advies van de directeur; en de directeur bracht zijn tijd door op de camping, op zijn elektrische segway, om vlak te parkeren met stacaravans en tenten, en te rennen zodra er iemand uit kwam ... Twisted! Het entertainment was talrijk, twee tot drie per dag, maar het lawaai strekt zich uit over de hele camping in de avond, geen manier om vroeg naar bed te gaan om de volgende dag te genieten. Sommige activiteiten laten een droom achter zoals "verplicht zwembad !!".

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Beste kampeerders, als u op zoek bent naar een chique en familiale camping in het hart van de Dordogne-vallei om een vakantie in het groen door te brengen, kijk dan op Camping Padimadour 4 *. Gelegen tussen Padirac en Rocamadour, plaatst deze charmante camping u in de buurt van de vele attracties en natuurlijke schoonheden van het natuurpark van Quercy.

Op Camping 4 * Padimadour kunt u genieten van het grote buitenzwembad dat het hele seizoen wordt verwarmd. Aan de rand van het zwembad wacht een verfrissingsbar en op het solariumterras staan ligstoelen langs het zwembad.

Een 4-sterrencamping in Rocamadour met kwaliteitsaccommodatie en camperplaatsen


Wat de accommodaties betreft, biedt de camping Padimadour ongebruikelijke accommodaties zoals deze lodges met twee slaapkamers en hun grote terrasoverkapping. Voor meer conventionele accommodaties met veel comfort vindt u de huisjes 1, 2 of 3 slaapkamers met gemeubileerd overdekt terras.
Campers die loyaal zijn aan hun tenten kunnen zich op grote plaatsen vestigen en zijn uitgerust met elektrische terminals. Caravans en campers hebben percelen met leegloopgebied ontwikkeld.

Ter plaatse vinden de kinderen iets om plezier te hebben: speeltuin, trampolines en ponyrijden. Oudere kinderen zullen de pingpongtafels, de bibliotheek en de gratis wifi op de hele camping waarderen.
Uw 4-sterren camping Padimadour biedt een supermarkt, een winkel met lokale producten en een ochtendbakkerij. De snackbar biedt snelle en smakelijke snacks.

Campings in de buurt

Populairste steden