Camping Parc Résidentiel Bellevue

9 beoordelingen 3/5

Parc Résidentiel Bellevue Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 1/12
Parc Résidentiel Bellevue Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 2/12
Parc Résidentiel Bellevue Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 3/12
Parc Résidentiel Bellevue Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 4/12
Parc Résidentiel Bellevue Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 5/12
Parc Résidentiel Bellevue Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 6/12
Parc Résidentiel Bellevue Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 7/12
Parc Résidentiel Bellevue Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 8/12
Parc Résidentiel Bellevue Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 9/12
Parc Résidentiel Bellevue Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 10/12
Parc Résidentiel Bellevue Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 11/12
Parc Résidentiel Bellevue Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 12/12

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage Centrale ( 1 km ),

    Plage du Casino ( 1 km ),

    Plage des Tellines ( 1.4 km ),

    Plage des Montilles ( 3.9 km ),

    Plage centrale ( 4.6 km ),

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

  • De kinderclub :

    Kinderclub

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Vijver van Thau ( 22.7 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Parc Résidentiel Bellevue op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 6.0


  • Waar voor je geld:6.3
  • Accommodatie :5.8
  • Faciliteiten8.8
  • Dienstverlening7.0
  • Animatie:7.8

"Een ideale camping voor gezinnen"

Par BELLE le Zat. 26 Juli 2014

Sinds ik c camping heb ontdekt ga ik nergens anders heen, de ruimte van grote paden, een super restaurant super animaties en een enorm zwembad, en het is nog steeds de goedkoopste aan de kust! We zijn blij en het hele team is gastvrij ... wat wil je nog meer!

"geweldige vakantie!"

Par terrain 49 le Woe. 11 Sep. 2013

De Camping Le Belle Vue ligt op slechts 1 km van het strand, het liep naar beneden het was geweldig .. voor het stadscentrum moet je de auto nemen, maar het is heel gemakkelijk om naar het strand van Valras te rijden! Onze stacaravan was geweldig, kamer en ik kan je verzekeren dat ik die maniak volgt, de stacaravan en de apparatuur schoon waren! Anders genoeg bomen om goed buiten in de schaduw te worden geïnstalleerd! .. Het zwembad of het park Waterpret was extra ... 14,11 en 8-jarigen explodeerden echt ... schone, levendige, ruime openingstijden gecontroleerd dus absoluut geen zwarte stip! De ontvangst op de camping was erg vriendelijk .... niemand was onaangenaam en voor het welkomstgeschenk is het zoals op alle campings ... De animaties waren aan de top .... voor alle leeftijden ... enige nadeel is de dansvloer een beetje te dichtbij ... jammer dat ik zal toevoegen dat mosselen en patat veruit de beste zijn die we hebben gegeten! Felicitaties aan het hele team en de eigenaar (de persoon die deze camping heeft gemaakt) die urenlang bij het zwembad hebben gezeten om al deze gelukkige mensen te bewonderen!

"De slechtste camping van Valras"

Par gillou-76 le Don. 29 Aug. 2013

Camping Le Belle Vue ligt op 2 km van het strand, veel te duur voor wat het is: als welkomstverrassingsgeschenk, een vuilniszak en een spons. Het is heel mooi totdat we ontdekken dat het is om de overblijfselen van vorige kampeerders schoon te maken! Onze stacaravan was erg vies, geur van muffe luchtvochtigheid, koude douche of kokend! Gazinnière naar beneden ... De stacaravans staan te dicht bij elkaar, je hoort alle levens van buren en deelt de jouwe! De springmatrassen zijn oud, gekleurd, in zeer slechte staat is dit het grote negatieve punt van de stacaravan. Zwembad met zeer gladde vloer zeer gevaarlijk voor kinderen en volwassenen we zagen verschillende mensen hun hoofd bonzen op de tegels De receptie op de camping was middelmatig, de beveiliging is slecht en je sluit de camping op vanaf 23:30 De animaties zijn Pittoresk, zelfs de kinderen hebben geen plezier en verlaten de camping. We zijn meestal niet moeilijk, maar er is een zwendel puur en hard !! We zijn niet oud en kinderloos, dus het constante geluid stoorde ons niet, maar we moeten ons ook voorbereiden! Kamperen wordt sterk afgeraden, als u geen andere camping vindt, blijf dan thuis! Of slaap op het strand van Valras

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Gelegen in het hart van een schaduwrijk dennenbos op 940 m van de zee is PARC BELLEVUE de ideale camping voor een gezinsvakantie onderbroken door het geruis van de Middellandse Zee. Zon, zee, natuur en zoetheid van het leven ... PARC BELLEVUE Valras-Plage heeft veel sportfaciliteiten op de camping om u een aangename actieve vakantie in de Languedoc te bezorgen. Tennisbaan, minigolf, boogschieten en pingpongtafels. Voor de kleintjes is er een aangepaste speeltuin, er is een kinderclub tot uw beschikking zodat ontspanning rijmt met plezier.

Campings in de buurt

Populairste steden