Camping Pont Du Rouffet

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Pont Du Rouffet op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 04/05

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 36

  • Locations-number-locatif 4


Know-All-About-Camping

In het departement Cantal, in de Auvergne-Rhône-Alpen, verwelkomt de tweesterrencamping Pont du Rouffet u in Saint-Martin-Cantalès op zijn grond in de bosrijke omgeving grenzend aan het meer Enchanet, de droomplaats voor vissers en liefhebbers van natuur behouden.


Op deze rustige camping met directe toegang tot het meer via het privéstrand, kunt u verblijven in stacaravans volledig uitgerust en uitgerust met tuinmeubilair dat plaats biedt aan 3 tot 5 personen. U kunt ook met uw campers, tenten en caravans op semi-schaduwrijke en afgebakende plaatsen plaatsvinden, met of zonder elektriciteit. Houd er rekening mee dat de meeste locaties uitzicht op het meer hebben.


Op het programma van deze camping: ontspanning, rust en natuur. De camping biedt inderdaad geen entertainment of sport- en vrijetijdsuitrusting, maar u kunt aangename momenten doorbrengen aan het meer dat direct toegankelijk is: vissen, zwemmen, kanoën op het water - te huur direct op de camping - of per boot.

Op cateringniveau zullen er regelmatig straatvrachtwagens op de camping feesten, met het brood kunt u uw dag beginnen en de verschillende drankjes en ijsjes die u te koop krijgen, verfrissen u tijdens de warme zomerdagen. Om u verder te tanken, vindt u een supermarkt op 10 minuten rijden.

Goed om te weten: gratis WiFi bij de receptie van de camping!


Bewonder vanaf deze warme camping de landschappen die u worden aangeboden via de nabijgelegen wandel- of fietspaden, ga naar de Cantal-bergen zoals de Puy Violent of de Puy Mary en bezoek de vele kastelen, Romaanse kerken en andere erfgoedsites in de omgeving, en niet te vergeten het charmante stadje Salers!

Campings in de buurt

Populairste steden