Een merk easyvoyage

Camping Prémery

Prémery Bourgogne - Prémerie visuel 1/2
Prémery Bourgogne - Prémerie visuel 2/2

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Prémery op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 07/04

  • Sluitingsdatum: 05/11


Know-All-About-Camping

De camping Prémery is een gemeentelijk etablissement dat wordt gewaardeerd door liefhebbers van rust en groen. Het ligt in de stad met dezelfde naam in de Nièvre, in de buurt van het regionale park van de Morvan. De vijver, gevoed door de Nièvre d'Arzembouy, grenst aan het kamp en biedt een duik.

Uw tent, caravan of camper vindt een plek tussen hagen en hoge bomen met het platteland en water als buren.

Cottages met een capaciteit van 4 of 6 personen zijn te huur. Ze zijn uitgerust met een keuken met borden, magnetron, koelkast. Je hebt een badkamer met wastafel, douche en toilet (gescheiden voor grotere chalets). De accommodatie heeft 3 kamers: woonkamer, tweepersoonskamer en tweepersoonskamers. Alle kamers hebben een terras om buiten te dineren.

Op het niveau van diensten biedt het etablissement een wasserette, wifi en fietsverhuur voor de dag of halve dag. Het centrum van het dorp ligt op 850 m, te voet bereikbaar, met een bakker, een slager, restaurants, een kapper, het postkantoor. Een supermarkt bevindt zich aan de rand. Er is ook een VVV-kantoor dat u informeert over de troeven van de regio.

Het aangelegde strand ligt op 10 m van het kamp en wordt tijdens de zomermaanden bewaakt. Vissers kunnen ook van de gelegenheid gebruik maken om hun hengels aan de rand van het water te plaatsen.

Het omliggende landschap heeft een aantal speciale natuurgebieden, zoals de Orchid Hill of het regionale reservaat van Mardelles. Op het terrein is er het museum van de oude en verschillende gemarkeerde paden aanwezig dankzij het pad van Compostela dat het land doorkruist.

De Morvan biedt prachtige landschappen met bergen, meren, rivieren en dammen, u zult zeker niet op zijn plaats zijn.

Campings in de buurt

Populairste steden