Een merk easyvoyage

Camping PRL Val Saint Georges

PRL Val Saint Georges Midi-Pyreneën - Saint-Georges-de-Luzençon visuel 1/6
PRL Val Saint Georges Midi-Pyreneën - Saint-Georges-de-Luzençon visuel 2/6
PRL Val Saint Georges Midi-Pyreneën - Saint-Georges-de-Luzençon visuel 3/6
PRL Val Saint Georges Midi-Pyreneën - Saint-Georges-de-Luzençon visuel 4/6
PRL Val Saint Georges Midi-Pyreneën - Saint-Georges-de-Luzençon visuel 5/6
PRL Val Saint Georges Midi-Pyreneën - Saint-Georges-de-Luzençon visuel 6/6

Beste prijs:

du 11/05 au 18/05

Stacaravan 4 pers.

388

Zie

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Meer Pareloup ( 26.8 km )

> Zie de volledige beschrijving

Kies je vertrekdatum

  • 7 overnachtingen
  • 14 overnachtingen
  • 2 mensen
  • 3 mensen
  • 4 mensen
  • 5 mensen
  • 6 mensen
  • 7 mensen
  • 8 mensen

Dit zijn de beschikbare huurprijzen voor deze camping

2 verhuuren beschikbaar
PRL Val Saint Georges - Stacaravan - SULTANE gastenkamer

Stacaravan 2 pers.

SULTANE gastenkamer

van 11/05 tot 18/05

7 nacht

485

Zie
PRL Val Saint Georges - Stacaravan - 2/4 personen

Stacaravan 4 pers.

2/4 personen

van 11/05 tot 18/05

7 nacht

388

Zie

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Gelegen in de Aveyron, in de buurt van de Gorges du Tarn en de Tempeliers, biedt de 4-sterren camping PRL Val Saint Georges alles wat nodig is voor een aangename vakantie met het gezin in een zeer ontspannen sfeer.

Voor vakantiegangers die willen genieten van de geneugten van zwemmen in een behouden natuurlijke omgeving, is het mogelijk om op de camping PRL Val Saint Georges te verblijven, die twee zeer aangenaam buitenzwembad heeft waarvan het onbelemmerde uitzicht op de natuur een echt gevoel van vrijheid geeft en van welzijn. Ligstoelen zijn beschikbaar voor degenen die ook genieten van een goede zonnebad. Vanaf de camping PRL Val Saint Georges hebben waterliefhebbers ook toegang tot de rivier de Cernon, die u uitnodigt om af te koelen en te vissen in een wilde en ontspannen omgeving. Niets beter om te ontspannen dan te ontspannen met het geluid van een waterval en het lied van vogels. Aan de andere kant van de rivier kunnen vakantiegangers toetreden tot een tennisbaan en een voetbalveld dat bij de stad hoort. Veel wandelpaden zijn toegankelijk voor de meer atletische, zowel te voet of mountainbike. Tijdens deze wandelingen zullen wandelaars genieten van een uitzonderlijke natuurlijke omgeving en must-see sites zoals de Gorges du Tarn waar het ook mogelijk is om te kanoën en kajakken. Bezoekers kunnen ook de Larzac, Roquefort, het beroemde viaduct van Millau, grote meren of Aven Armand ontdekken.

Verschillende modellen stacaravans zijn te huur en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt terwijl u geniet van de geneugten van kamperen en de omliggende natuur. De stacaravans voor 2 tot 4 personen zijn 22 m2 groot en hebben twee slaapkamers, een woonkamer, een badkamer en een toilet. Een uitgeruste keuken is ook aanwezig en heeft een koelkast met vriesvak, een spoelbak, gaskookplaten, een magnetron en een koffiezetapparaat. Een overdekt houten terras met tuinmeubelen zal aangename momenten van gezelligheid doorbrengen. Stacaravans van 26 m2 voor 4 tot 5 personen zijn ook beschikbaar en zijn net zo uitgerust als andere stacaravans, maar moderner. Vakantiegangers kunnen er ook voor kiezen om in een prachtig houten chalet te verblijven.

Campings in de buurt

Populairste steden