Een merk easyvoyage

Camping Swin Golf

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Meer Der ( 1.9 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Swin Golf op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 50

  • Locations-number-locatif 3


Know-All-About-Camping

In de regio Grand Est, in het departement Marne, biedt de tweesterrencamping Swin Golf u het hele jaar door een afspraak in Arrigny, aan de oevers van de rivier La Blaise en op slechts 3 km van Lac-du-Der. Europa's grootste kunstmatige meer met ongerepte en ongerepte natuur - en strand Nuisement.


Op deze rustige camping gelegen tussen rivier en meer, kunt u een van de drie kamers huren - een van de 2 plaatsen, twee van de 4 plaatsen - uitgerust met sanitaire voorzieningen en een ontbijtservice. Zijn ook voorzien, om uw campers, caravans en tenten, schaduwrijke, halfschaduw of zonnige locaties, met mogelijke toegang tot elektriciteit te ontvangen.


Ter plaatse kunt u uiteraard genieten van de golf swin golf, sport toegankelijk voor jong en oud dankzij een zachtere bal dan traditionele golf. Bovendien is het nabijgelegen meer bevorderlijk voor vele sportieve en recreatieve activiteiten: zwemmen, luieren aan het water, vissen, jetskiën, zeilen, waterskiën, wandelen, fietsen of skaten van het meer, bezoek het huis van de vogel en vis, etc.

Op het niveau van eten vindt u op de camping zelf een bar en een restaurant met huisgemaakte gerechten dat aan al uw culinaire wensen voldoet en elke ochtend komt de bakker langs de site.

Goed om te weten: supermarkten en bar-restaurant in het hart van de stad, dichtbij.


Vanaf deze vriendelijke camping op menselijke schaal, bewonder de beroemde vakwerkhuizen van het dorp, bezoek het landbouwmuseum van Berzillières en trakteer uzelf op een paard- of ponyrit in Sainte-Marie-de-Lac!

Campings in de buurt

Populairste steden