Een merk easyvoyage

Camping U Libecciu

Olmeto

 - 

Corsica

1 beoordelingen 5/5

U Libecciu Corsica - Olmeto visuel 1/8
U Libecciu Corsica - Olmeto visuel 2/8
U Libecciu Corsica - Olmeto visuel 3/8
U Libecciu Corsica - Olmeto visuel 4/8
U Libecciu Corsica - Olmeto visuel 5/8
U Libecciu Corsica - Olmeto visuel 6/8
U Libecciu Corsica - Olmeto visuel 7/8
U Libecciu Corsica - Olmeto visuel 8/8

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage de Baracci ( 3.5 km ),

    Plage de la Calanca ( 3.6 km ),

    Plage de Campitellu ( 3.8 km ),

    Plage du Phare ( 4.9 km ),

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping U Libecciu op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 10.0


  • Waar voor je geld:8.0
  • Accommodatie :10.0
  • Faciliteiten8.0
  • Dienstverlening8.0
  • Animatie:8.0

"Een droomcamping ... Een oase van rust in een hemelse omgeving"

Par Syl et Isa le Maa. 27 April 2015

Camping U Libecciu ligt op een paar honderd meter van het strand, een uitzonderlijk strand, waar u wit zand, kleine baaien, turkoois water en heel weinig druk vindt in juni ... Camping luchtig, schaduwrijk, vlak ( het is belangrijk om te weten voor kinderen omdat de camping niet vlak is). Onze stacaravan was erg schoon, onderhouden en hoewel ze relatief dicht bij elkaar liggen, laten ze voldoende privacy achter, we voelen ons helemaal niet op elkaar ... Het zwembad was erg schoon, verwarmd ... De ontvangst op de camping was gewoon perfect. De familie die deze camping runt is zeer gastvrij, attent en altijd bezorgd over het welzijn van de gasten. Het entertainment bestond in juni niet, maar de bar was 's avonds een ontmoetingsplaats en we hebben vaak heel goede momenten gedeeld met de eigenaren van de camping die ons adviseerden over de sites om te zien, de specialiteiten om te ontdekken, echte gidsen: -) Begin juli, Sono, Karaoke .... de sfeer is opgezet voor de zomer. De camping biedt ook een restaurant van goede kwaliteit, in pizza-stijl: heerlijk. We raden deze camping aan natuurliefhebbers aan, aan mensen die zoals rust, ontspanning, het is een oase van rust waarin we 2 heerlijke weken hebben doorgebracht

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 100

  • Locations-number-locatif 25


Know-All-About-Camping

De camping U Libecciu ligt tussen Propriano en Porto-Pollo in de Golf van Valinco, op slechts 300 meter van het strand.

De camping U Libecciu biedt een buitenzwembad van 10,5 x 4,5 m, van april tot oktober verwarmd tot 28 °. Zuigelingen zullen genieten van een ondiep peuterbad. Het zwemgedeelte heeft ligstoelen om te ontspannen en te loungen en biedt een prachtig open uitzicht op de heuvels en de zee. Op de camping kunnen kinderen zich vermaken in de speeltuin met cabine en glijbaan. Vakantiegangers zullen kunnen profiteren van uitstapjes aangeboden door de camping U Libbeciu, met gids, om de Golf en picknick in een mooie baai te ontdekken.

De camping heeft een restaurant met een schaduwrijk terras met uitzicht op de zee.Een kamer met airconditioning nodigt u uit om comfortabel te zitten om te genieten van een pizza gekookt in een houtvuur, een salade, vlees of pasta. De avonden worden georganiseerd in een pianobar-sfeer en vakantiegangers kunnen zich vermaken tijdens dansen en karaoke-avonden. In het hoogseizoen worden elke avond avonden georganiseerd. Het restaurant heeft ook een tv-hoek, tafelvoetbal en pingpongtafels.

Vakantiegangers kunnen hun verblijf op een site doorbrengen, of kiezen voor een ingerichte bungalow, perfect voor een gezinsverblijf met badkamer, keuken en terras met tuinmeubelen.

In de omgeving van de camping is het mogelijk om een bezoek te brengen aan Filitosa, een prehistorische site en Olmeto, een typisch dorp op slechts 10 km afstand. De restaurants zijn talrijk en van kwaliteit. Liefhebbers van prachtige landschappen kunnen genieten van uitzonderlijke locaties die deel uitmaken van de Golf van Valinco, zoals Propriano, Alta Rocca, Sartene of Campomoro. Het zuiden van Corsica opent ook zijn deuren voor bezoekers met Bonifacio, Porto Vecchio of Ajaccio.

Campings in de buurt

Populairste steden