Een merk easyvoyage

Camping VAL ROMA PARK

3 beoordelingen 3/5

VAL ROMA PARK Languedoc-Roussillon - Maureillas-las-Illas visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping VAL ROMA PARK op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 6.3


  • Waar voor je geld:6.0
  • Accommodatie :5.3
  • Faciliteiten6.0
  • Dienstverlening5.0
  • Animatie:5.7

"om je vakantie niet te verpesten!"

le Din. 13 Aug. 2019

Hoewel ideaal gelegen op 2 stappen van Perthus en 4 stappen van La Jonquera, is deze camping echt van een zeer slechte kwaliteit. De mobilhomes zijn niet voorzien van airconditioning, zelfs al wisten we bij aankomst, wanneer de hittegolf toeslaat, dat de vervallen koelkast oververhit raakt, overschrijdt men snel de 35 ° om meer in de behuizing te zien. Dus het is tijd om koel te douchen, vertel het me! Zeker! maar de uitlaatpijp loopt op de grond onder de stacaravan (de gootsteen in de kast onder de keuken!) en rioolgeuren verspreiden zich onder het slecht beveiligde terras. Nagels steken uit de grond, trappen naar boven gaan niet vast, vallen goed als je niet goed oplet, geen veiligheidsbarrière ... Kortom, de beker was vol! Moest hij met je praten over beddengoed net buiten de orde, een arm matras met veren die in alle richtingen springen als je probeert te rusten? We hebben gevraagd om van stacaravan te veranderen. Dit werd gedaan, niet zonder moeite en met "stop nu mijn ballen te breken" van de directeur van het etablissement ... Een dichter! Kortom, we hebben 2 weken gehuurd en we waren oprecht zeer teleurgesteld over de service. en de ongepastheid van deze baas die de onderzeeër opnieuw moet investeren, moet hij winnen in grote auto's, maar zeker niet in het onderhoud van zijn middelmatige camping! Ps: ik heb niet gesproken over het feit dat er slechts één dekbed is waarvan de netheid echt te wensen overliet, voor een mobilhome die 6 personen kan accepteren! de stormachtige nachten waren we koud voor het schot!

"zeer goede prijs / kwaliteit verhouding"

le Zon. 22 Juli 2018

Een familiecamping op menselijke schaal met een ziel. Het is 5 opeenvolgende jaren dat we 3 weken op deze camping boeken ... En er zullen anderen zijn! Bij aankomst ontdek je een structuur beneden, langs de weg van Perthus, zeer schaduwrijk, met ruime plaatsen en heel dicht bij de baden van Boulou. Elke ochtend ga ik te voet, via het kleine pad dat langs de stroom loopt, door het kuurpark; geen gevaar, geen verkeer en opnieuw de nabijheid (in minder dan 10 minuten te voet) Ik ben klaar om mijn zorg te beginnen. De blootstelling van onze stacaravan stelt ons in staat om een goede nachtrust te hebben ondanks de hete temperaturen van de zomerperiode, en het is heel erg goed ... Bovendien zijn de geluiden als gevolg van het verkeer nauwelijks hoorbaar; het geluid gaat omhoog. We hebben goede relaties met het hele team en de heersende familiesfeer zorgt voor een aangename, ontspannende en ontspannen vakantie. Zwembad goed onderhouden, erg lekker eten, animaties die overeenkomen met onze behoeften ... Sterke punten; rust - schaduw - respectvolle relaties - zwakke punten; moe beddengoed in de stacaravan locatie nummer 2 die in de nabije toekomst zal worden veranderd.

"zeer goede camping"

le Vri. 20 Juli 2018

zeer mooie camping met schaduw, de stacaravans zijn zeer comfortabel. de baas van de camping is erg aardig. mensen vergeten dat de medewerkers van de bar vriendelijkheid zijn waar ik erg blij van werd. en het voordeel is dat de camping in de buurt van spanje is. van mijn kant zou ik zonder aarzeling terugkeren

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 65

Campings in de buurt

Populairste steden