Een merk easyvoyage

Camping Village Atlantique Vacances

Village Atlantique Vacances Pays de Loire - Saint-Hilaire-de-Riez visuel 1/5
Village Atlantique Vacances Pays de Loire - Saint-Hilaire-de-Riez visuel 2/5
Village Atlantique Vacances Pays de Loire - Saint-Hilaire-de-Riez visuel 3/5
Village Atlantique Vacances Pays de Loire - Saint-Hilaire-de-Riez visuel 4/5
Village Atlantique Vacances Pays de Loire - Saint-Hilaire-de-Riez visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage de Sion ( 2.3 km ),

    Plage du Boisvinet ( 2.4 km ),

    Plage de la Parée-Préneau ( 3.5 km ),

    La Grande plage ( 4.1 km ),

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad,

    jacuzzi,

    Sauna

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village Atlantique Vacances op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 83


Know-All-About-Camping

De 4-sterrencamping Atlantic Vacances ligt in de buurt van de Atlantische Oceaan in Saint-Hilaire-de-Riez en nodigt u uit om te genieten van een verfrissende lucht en een natuurlijke omgeving van schoonheid.

Vakantiegangers kunnen genieten van het plezier van zwemmen in alle weersomstandigheden dankzij het verwarmde binnenzwembad dat aanwezig is op het terrein van camping Atlantic Vacances. Dit bassin met afgeronde vormen biedt water van 28 ° C, wat zorgt voor maximale ontspanning. Om nog meer te ontspannen, is het mogelijk om in de hot tub te duiken en de bubbels in verband met warmte de rest te laten doen. Voor kinderen is er een peuterbad dat maximale veiligheid garandeert. Vakantiegangers kunnen ook zwemmen in het buitenzwembad dat u zal verfrissen terwijl u geniet van de voordelen van de zon. Atleten worden niet vergeten op Camping Atlantic Vacances, omdat ze verschillende activiteiten kunnen uitoefenen volgens hun voorkeuren. Een tennisbaan is aanwezig evenals een basketbalveld. De fitnessruimte biedt apparatuur voor krachttraining en cardio. De overdekte ping-ponghoek zal jong en oud verrukken en sommigen zullen de aquagymsessies waarderen die worden georganiseerd in het overdekte zwembad van de camping. De kinderen zullen veel plezier beleven aan het spelen op de speelplaats terwijl de bowlers elkaar ontmoeten op het petanqueveld voor wilde feesten. De miniclub van de camping laat de jongsten deelnemen aan vriendelijke en leuke activiteiten. Elke dinsdagavond kunnen alle vakantiegangers feesten op pannenkoekenavonden.

Voor maximaal comfort wordt aan vakantiegangers voorgesteld om in een van de beschikbare accommodaties op camping Atlantic Vacances te verblijven. Deze units zijn allemaal uitgerust met een volledig functionele keuken. Appartementen T2 tot T3 worden voorgesteld en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Het is ook mogelijk om een huisje te huren voor 4 tot 6 personen. Deze accommodaties hebben ook een eigen badkamer met douche en een terras met tuinmeubelen.

Campings in de buurt

Populairste steden