Een merk easyvoyage

Camping Village Club Les Crozats

Village Club Les Crozats Franche Comté - Elsene visuel 1/3
Village Club Les Crozats Franche Comté - Elsene visuel 2/3
Village Club Les Crozats Franche Comté - Elsene visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad,

    Sauna,

    hammam

  • De kinderclub :

    Kinderclub

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Meer van Chalain ( 8.1 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village Club Les Crozats op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 07/04

  • Sluitingsdatum: 04/11

  • Locations-number-locatif 15


Know-All-About-Camping

Village Club Les Crozats ligt in een idyllische omgeving in Elsene in de Jurameren en nodigt u uit voor een uitzonderlijk verblijf.

Vakantiedorp in de Jura met zwembad

Voor een geslaagde bergvakantie gaat er niets boven een verblijf in een vakantiedorp met de geneugten van zwemmen. Dit zal het geval zijn in de Village Club Les Crozats die zijn gasten uitnodigt om te genieten van een verwarmd binnenzwembad. De laatste is constant op ideale temperatuur, zodat zwemmers op elk moment kunnen profiteren. Deze overdekte en verwarmde ruimte nodigt je uit om te ontspannen en een geweldige tijd te hebben met je stam. Ligbedden zijn beschikbaar voor liefhebbers van ontspanning.

Vakantiedorp in de Jura met wellnessruimte

Om de dag in volledige ontspanning te beginnen of na verschillende activiteiten in stijl af te sluiten, gaat er niets boven het wellnesscentrum dat door Village Club Les Crozats ter beschikking wordt gesteld aan vakantiegangers. In dit gebied gewijd aan ontspanning, zullen vakantiegangers met veel plezier kunnen genieten van de aanwezigheid van een sauna en een stoombad, die beide momenten van pure ontspanning zullen garanderen.

Vakantie in de Jura-meren

Door te verblijven in de Village Club Les Crozats zullen vakantiegangers ervoor kiezen om te genieten van een bevoorrechte locatie in de Jurameren. Inderdaad, sinds hun vakantiedorp, kunnen ze zich aansluiten bij uitzonderlijke natuurlijke sites die de rijkdom van het gebied maken. Onmisbare plekken om te ontdekken, zoals de watervallen van Hérisson, de Belvédère des 4 lacs, het meer van Chalain, het meer van Clairvaux, het meer van Vouglans en zijn dam, de Grotte des Planches of de Grotte des Moidons. Liefhebbers van toerisme krijgen ook de kans om Genève, Arbois en Château Chalon te bezoeken.

Huis huren in de Jura

In de Village Club Les Crozats kunnen vakantiegangers genieten van absoluut comfort terwijl ze genieten van een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Houten huizen zijn te huur en garanderen een comfortabel verblijf met slaapkamers, keuken, badkamer, toilet, privéterras met barbecue en alle benodigde apparatuur.

Campings in de buurt

Populairste steden