Een merk easyvoyage

Camping Village de gites Au soleil de Picardie

Village de gites Au soleil de Picardie Picardië - Vailly-sur-Aisne visuel 1/3
Village de gites Au soleil de Picardie Picardië - Vailly-sur-Aisne visuel 2/3
Village de gites Au soleil de Picardie Picardië - Vailly-sur-Aisne visuel 3/3

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village de gites Au soleil de Picardie op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Het dorp van huisjes In de zon van Picardie ligt in een klein hoekje van een zeer aangename natuur en nodigt uit om te profiteren van comfortabele verhuur.

Trailer verhuur in Picardie

Vakantiegangers die een comfortabele en ongewone vakantie in de natuur in Picardië willen doorbrengen, komen zeker langs het dorp met huisjes Au soleil de Picardie. Het pand biedt een originele vakantie in een huurcaravan. Deze prachtig gekleurde trailer is volledig uitgerust zodat vakantiegangers het best mogelijke verblijf kunnen doorbrengen. In de caravan zijn een gasfornuis, een koelkast, een magnetron, een koffiezetapparaat, een douche, toiletten, een tv met schotelantenne en een tuin. Door te kiezen voor een verblijf in deze prachtige caravan, zullen vakantiegangers comfort en originaliteit ervaren, allemaal in een groene en ontspannen natuurlijke omgeving.

Verhuur van chalets in Picardie

Degenen die het comfort van thuis tijdens hun vakantie in Picardië willen vinden, hebben de mogelijkheid om een van de prachtige chalets te huren die worden aangeboden door de Village of cottages Au soleil de Picardie. Deze chalets van 35 tot 48 m2 zijn volledig uitgerust en aangepast voor 2 tot 6 personen. Afhankelijk van de chalets zijn er 2 of 3 slaapkamers beschikbaar. Een mooi terras begeleidt de chalets die op een groen terrein van 500 m2 liggen.

Dorpscamping met Arborétum

Door te verblijven in het dorp van huisjes Au soleil de Picardie, kunnen vakantiegangers genieten van de uitzonderlijke aanwezigheid van een prachtig Arborétum. Dit bosrijke natuurpark is echt idyllisch. Een weelderige flora wrijft een gevarieerde fauna, dus wandelaars zullen genieten van bomen, bloemen en waterlelies tijdens het oversteken van wilde eenden, nutria, reigers, waterhennen, spechten, konijnen ... Natuurliefhebbers zullen worden veroverd en verheugd om te kunnen rijden met de fiets of elektrische auto, om het labyrint van thuyas te lopen, om te wandelen of om te vissen in een van de 2 vijvers die ter plaatse aanwezig zijn.

Campings in de buurt

Populairste steden