une marque easyvoyage

Camping Village Insolite

1 beoordelingen 0/5

Village Insolite Bretagne - Saint-Benoît-des-Ondes visuel 1/4
Village Insolite Bretagne - Saint-Benoît-des-Ondes visuel 2/4
Village Insolite Bretagne - Saint-Benoît-des-Ondes visuel 3/4
Village Insolite Bretagne - Saint-Benoît-des-Ondes visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage de l'Epi ( 0.5 km ),

    Plage de la Grève ( 3.7 km ),

    Plage de Porcon ( 3.8 km ),

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Mont Saint-Michel ( 24.9 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village Insolite op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 1.0


  • Waar voor je geld:4.0
  • Accommodatie :2.0
  • Faciliteiten2.0
  • Dienstverlening2.0
  • Animatie:2.0

"te vermijden"

le Din. 5 Maa. 2019

yurt oud, huishouding arm, kwade trouw eigenaren, niet toegankelijk pmr ................................. ....................................

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Het ongewone dorp is een etablissement dat gespreide accommodatie biedt voor ongewoon verblijf. Gelegen tussen Cancale en Mont-Saint-Michel, 10 km ten oosten van Saint-Malo en vooral op 500 m van het strand, bevindt u zich in het hart van een regio waar het toerisme floreert.

Kies ervoor om hier uw vakantie door te brengen. Dit is de keuze om te ontspannen en vooral om weg te komen met de twee soorten ongebruikelijke huur die worden voorgesteld.

Selecteer een yurt als je 2000 jaar terug wilt met sjamanistische spiritualiteiten. Je verblijft in een habitat gemaakt van houten latwerk versierd en bedekt met stof en vilt. Het meubilair is hierop afgestemd voor een perfecte onderdompeling. Elke yurt heeft een koelkast, kookplaten, een magnetron en gerechten. Daar kunnen groepen van 6 personen slapen.

Voor 2 personen is Tiny House beschikbaar. Je hebt 15 m² cocon. Helderheid, comfort, gezellig, praktisch, schattig zijn bijvoeglijke naamwoorden die aan dit huis kunnen worden toegeschreven. Uitrusting niveau vindt u een keuken met werkplan, koelkast, gootsteen en koken, je hebt ook kasten en opruimen, een hoek woonkamer, een douche en een klein hoektoilet. De mezzanineslaapkamer is een gezellig nest.

De eigenaren bieden manden "ontbijt" en "maaltijd" (met verschillende reeksen) en zorg omdat comfort hier een prioriteit is. Massages met etherische oliën worden verstrekt in een verwarmde yurt gericht op welzijn. Vergeet niet uw behandeling te boeken.

Stranden, zwembad, toeristische bezienswaardigheden, ongerepte natuur, het departement Ille-et-Vilaine zorgt voor u. Saint-Malo is de wallen zijn 10 km, het vissersdorp Cancale is een paar minuten en ten slotte de beroemde Mont-Saint-Michel 45 minuten.

Campings in de buurt

Populairste steden