Camping Village Vacances Fouras

Village Vacances Fouras Poitou-Charentes - Fouras visuel 1/5
Village Vacances Fouras Poitou-Charentes - Fouras visuel 2/5
Village Vacances Fouras Poitou-Charentes - Fouras visuel 3/5
Village Vacances Fouras Poitou-Charentes - Fouras visuel 4/5
Village Vacances Fouras Poitou-Charentes - Fouras visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage Sud ( 0.6 km ),

    Grande plage ( 0.6 km ),

    Plage du Bois-Vert ( 1 km ),

    Plage Nord ( 1.1 km ),

    Plage de l'Espérance ( 1.4 km ),

    Plage de la Vierge ( 2.1 km ),

    Plage Nord ( 3.8 km ),

    Plage Sud ( 4.3 km ),

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Eiland Aix ( 6.6 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village Vacances Fouras op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 18/03

  • Sluitingsdatum: 04/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 94


Know-All-About-Camping

Fouras Holiday Village ligt in een park met zeedennen, op slechts 300 meter van het strand en tegenover het beroemde Fort Boyard. De bevoorrechte locatie en hoogwaardige services zorgen voor een uitzonderlijk verblijf in Charente-Maritime.

Vakantiedorp in Charente-Maritime met zwembad

In Village Vacances Fouras kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen met de aanwezigheid van een ruimte met zwembaden. Op het terrein is een groot openluchtspeelbad van 20 m lang en 10 m breed beschikbaar waarmee vakantiegangers zich naar believen kunnen opfrissen. Het royale gedeelte van dit zwembad is ideaal voor alle zwemliefhebbers die zich kunnen vermaken. Om jonge kinderen te laten zwemmen, is er ook een peuterbad. Ondiep, het is ideaal voor peuters die plezier hebben met maximale beveiliging. Aan de rand van de zwembaden nodigen stranden met zonnebaden en fauteuils vakantiegangers uit om te ontspannen en alle dagelijkse beslommeringen te vergeten. In juli-augustus worden er vriendelijke spelletjes georganiseerd in het zwembad.

Tijdens hun verblijf in het vakantiedorp Fouras kunnen vakantiegangers genieten van verschillende activiteiten, waaronder sporten door de aanwezigheid van een voetbalveld, een basketbalveld, een beachvolleybalveld en een zwembad. tennisbaan. Sommigen zullen ook het pingponggebied en de bowlingbaan waarderen die beschikbaar zijn. Voor het plezier van volwassenen en kinderen is er een minigolf aanwezig. In de zomer kan iedereen elkaar ontmoeten en genieten van een gekke sfeer tijdens levendige avonden.

Vakantie aan zee in de buurt van Fort Boyard

Door te verblijven in Village Vacances Fouras kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie aan de monding van de Charente. Het schiereiland Fouras heeft vijf zandstranden die ideaal zijn voor watersporten zoals zeilen, windsurfen en kajakken op zee. Interessante plaatsen zijn toegankelijk als het eiland Oleron, de Ile de Ré en zelfs het zeer beroemde Fort Boyard.

Campings in de buurt

Populairste steden