Een merk easyvoyage

Camping Vosgina

Hoogtepunten

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Vosgina op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
  • Aantal Staanplaatsen: 60

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

De Vosgina 2-sterrencamping, gelegen in Moyenmoutier, in het departement Vogezen, in de regio Grand Est, biedt u het hele jaar door een afspraak in een groene omgeving, op het land van dennen en eiken eeuwfeest strekt zich uit over bijna 5 hectare, 2 km van een rivier die liefhebbers van vissen en de landelijke omgeving zal verrukken.


Op deze rustige camping dicht bij de rivier, kunt u uw campers, tenten en caravans installeren op grote zonnige, halfschaduw of schaduwrijke plaatsen, met elektriciteit als optie voor een vergoeding. Houd er rekening mee dat de camping het hele jaar door verhuurbare sites heeft, met name voor eigenaren van stacaravans.

NB: geen harde verhuur beschikbaar op de camping.


Op het terrein kunt u genieten van een petanquebaan ideaal voor wilde feesten met vrienden of familie en een speeltuin die ongetwijfeld het grootste geluk van uw kleintjes zal zijn. De omgeving zal bevorderlijk zijn voor meer buitenactiviteiten zoals wandelen, kanoën, mountainbiken, paardrijden of wintersport.

Om meer te ontspannen, heeft de camping ook een café met een terras waar het goed zal zijn en waar u gemakkelijk toegang hebt tot WiFi.

Goed om te weten: broodjesservice en gebak op bestelling!


Van deze ontspannende camping tot de vriendelijke beheerders, maak kennis met de meren van Pierre Percée, bezoek de zilvermijnen en het museum van Sainte-Marie en mis Baccarat niet, op 10 km afstand, vanwege zijn beroemde kristalproductie!

Campings in de buurt

Populairste steden