Een merk easyvoyage

Camping Autocamp Draga

Autocamp Draga Primorje-Gorski Kotar - Draga Moscenicka visuel 1/2
Autocamp Draga Primorje-Gorski Kotar - Draga Moscenicka visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Autocamp Draga op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/04

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 9

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Autocamp Draga ligt in Mošćenička Draga aan de Kroatische kust. De vakantiegangers zullen worden overwonnen door de schoonheid van de kristalheldere zee, de intieme sfeer, de ongerepte natuur en de vriendelijkheid van de eigenaren. Dichtbij de stranden en het stadscentrum, zal de Autocamp Draga absoluut de ideale vakantieplek zijn voor kampeerders die op zoek zijn naar rust en waterplezier.

Kamperen aan zee in Kroatië

De camping Autocamp Draga is gelegen in Mošćenička Draga, vakantiegangers kunnen genieten van een bevoorrechte locatie op een steenworp afstand van de zee Mošćenička Draga is een kleine plaats van vissen en toerisme en ligt onder de heuvel van de middeleeuwse stad Mošćenice. Het is een geweldige bestemming voor een geweldige zomervakantie in Kroatië. De natuur is fantastisch, de zee is schoon en oude villa's brengen hun schilderachtige touch. Vanaf de Autocamp Draga kunnen vakantiegangers Sipar bereiken, het grootste kiezelstrand van Draga. Sommige mensen zullen zeggen dat het strand van Sipar, 1,5 km lang, het mooiste strand van Kvarner is. Door de Lungomare-promenade langs de kustlijn te volgen, kunnen vakantiegangers het strand van St. Ivan bereiken, dat zwemmers en liefhebbers van nietsdoen zal verrukken dankzij de aangename geur en het uitzicht op de prachtige villa's langs de promenade.

Tijdens hun verblijf aan de kust in Kroatië hebben vakantiegangers veel mogelijkheden om hun dagen te vullen. Vakantiegangers die een uitzonderlijke ervaring willen beleven, krijgen de kans om te duiken. Met deze activiteit kunnen natuurliefhebbers een buitengewone biodiversiteit bewonderen, genesteld in de zeebodem. Voor kampeerders die een goede tijd met hun huisdier willen hebben, is het voldoende om het kleine hondenstrand te bereiken op weg naar het strand van St. Ivan. Een beetje verder zal het zelfs mogelijk zijn om lid te worden van een afgelegen naturistenstrand.

Campings in de buurt

Populairste steden