Een merk easyvoyage

Camping Lopari

Camping Lopari Primorje-Gorski Kotar - Nerezine visuel 1/3
Camping Lopari Primorje-Gorski Kotar - Nerezine visuel 2/3
Camping Lopari Primorje-Gorski Kotar - Nerezine visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Lopari op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 30/03

  • Sluitingsdatum: 10/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 69

  • Surface-camping : 15 ha


Know-All-About-Camping

Camping Lopari ligt aan zee op het eiland Losinj en belooft een kleurrijk verblijf in een uitzonderlijke omgeving.

Rustige camping aan zee in Kroatië

Door op Camping Lopari te verblijven, kunnen vakantiegangers genieten van een toplocatie met uitzicht op zee. Vakantiegangers kunnen vanaf de camping niet alleen een prachtig lang kiezelstrand bewonderen, maar ook bereiken. 800 m. Een deel van het strand is intact en natuurlijk gebleven, terwijl andere gebieden zijn aangepast zodat kinderen veilig plezier kunnen hebben. Het geluk zal absoluut totaal zijn voor de vakantiegangers die in staat zullen zijn om op te staan, om een uitzonderlijk zicht op de zee te waarderen en dan meteen aan het strand te komen en een duik te nemen in verfrissend water. Dankzij deze situatie van Camping Lopari aan zee kunnen vakantiegangers watersporten beoefenen. Een surfschool is aanwezig en zal deze sport proberen die rijk is aan sensaties. Ontspannen op het strand en zwemmen vindt plaats op Camping Lopari voor het plezier van vakantiegangers.

Familiecamping in Kroatië

Camping Lopari, vakantiegangers zullen activiteiten niet missen om te oefenen dankzij de beschikbare infrastructuur. Sportfans zullen de aanwezigheid van een veld waarderen waarop ze kunnen voetballen, basketballen of volleyballen. Petanque-liefhebbers zullen ook hun geluk vinden, evenals kinderen die kunnen genieten van de aanwezigheid van een speeltuin. Dankzij de fietsverhuurservice van Camping Lopari kunnen vakantiegangers het eiland verkennen en genieten van een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. De ligging aan het strand van de camping is ideaal voor windsurfen.

Tijdens hun verblijf kunnen vakantiegangers genieten van amusementsprogramma's aangeboden door het team van de camping. In de ochtend worden yogasessies en pilates georganiseerd. 'S Avonds zullen verschillende quizzen de kennis van elk testen en het zal mogelijk zijn om te dansen op het ritme van de muziek van de jaren 80. De kinderen zullen op hun beurt waarderen om deel te kunnen nemen aan verschillende leuke activiteiten zoals creatieve workshops en cursussen om de Kroatische taal te leren. .

Campings in de buurt

Populairste steden