une marque easyvoyage

Camping De Groene Valk

zeegse

 - 

Drenthe
De Groene Valk Drenthe - zeegse visuel 1/4
De Groene Valk Drenthe - zeegse visuel 2/4
De Groene Valk Drenthe - zeegse visuel 3/4
De Groene Valk Drenthe - zeegse visuel 4/4

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping De Groene Valk op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 2


Know-All-About-Camping

Camping De Groene Valk ligt in Nederland, in een behouden en ontspannende natuurlijke omgeving. Ideaal voor koppels die een romantische vakantie in Nederland willen doorbrengen, deze camping nodigt u uit om geweldige wandelingen te maken, hand in hand met zijn helft.

Natuurvakanties in Nederland

Vakantiegangers op zoek naar natuur en rust zullen meer dan overwonnen worden door de groene omgeving van Camping De Groene Valk. Deze camping ligt op het platteland in de Drentsche Aa-vallei en biedt een bevoorrechte toegang tot het op één na grootste nationale park van Nederland. Gevarieerde landschappen van uitzonderlijke schoonheid wachten op de wandelaars die kunnen ontspannen en de rust vinden die zo gewild is. Paren zullen genieten van de romantische sfeer van de Drentsche Aa. De beekjes die winden in deze ongerepte natuur nodigen uit tot het maken van prachtige wandelingen, zoals zeker mensen uit de vorige eeuw moesten doen voor hetzelfde landschap. In de vallei zijn heidevelden, zandduinen en geïsoleerde dorpen bereikbaar via uitstekende wandel- en fietspaden.

Huur een chalet in Nederland

In het hart van Camping De Groene Valk kunnen vakantiegangers die op zoek zijn naar comfort kiezen voor de verhuur van een volledig uitgerust chalet. Dit chalet ligt in een rustige en groene natuur en heeft een ingerichte keuken, een badkamer, een woonkamer en een terras. De huurders van dit chalet zullen zich thuis voelen terwijl ze genieten van een bevoorrechte omgeving op het platteland. Een ander houten chaletmodel, modern en volledig ingericht, is ook te huur.

Kampeervakanties in de regio Drenthe in Nederland

Tijdens hun verblijf op Camping De Groene Valk kunnen vakantiegangers genieten van de regio Drenthe, inclusief Assen, de hoofdstad. In Assen zullen bezoekers genieten van een wandeling in een warme stad omgeven door de natuur. Andere hoogtepunten van de regio zijn ook te bezoeken, zoals het kamp Westerbork en de Hunebedden, hunebedden die maar liefst 5000 jaar geleden zijn gebouwd.

Campings in de buurt

Populairste steden