Camping De Oase

De Oase Zeeland - Renesse visuel 1/4
De Oase Zeeland - Renesse visuel 2/4
De Oase Zeeland - Renesse visuel 3/4
De Oase Zeeland - Renesse visuel 4/4

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping De Oase op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Trader-etablissemnt :

  • Openingsdatum: 23/03

  • Sluitingsdatum: 03/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 45

  • Surface-camping : 16 ha


Know-All-About-Camping

Camping De Oase nodigt u uit om te genieten van een bewaard gebleven natuurlijke omgeving op slechts een steenworp afstand van de zee in de provincie Zeeland in Nederland.

Kamperen in de buurt van de zee in Holland

Vakantiegangers die willen genieten van de geneugten van de zee in Nederland, zullen hun verblijf op Camping De Oase waarderen. Het ligt inderdaad dicht bij de zee en stelt vakantiegangers in staat om prachtige stranden te bereiken. Deze stranden zijn gevarieerd en kunnen net zo stil en geïsoleerd zijn als ze zijn erg druk en rijk aan activiteiten. Op het strand van Brouwersdam kunnen watersporters de vele kitesurfers bewonderen die urenlang een prachtige show aanbieden. Het zal ook mogelijk zijn om ter plaatse surflessen te nemen met ervaren instructeurs. Op het strand van Brouwesdarm kunnen vakantiegangers ook genieten van de aanwezigheid van een enorme helling 8 m die adembenemende sprongen voor duikplezier zal maken. Dankzij de nabijheid van de zee kunnen vakantiegangers ook uitstekende wandelingen maken vanaf Camping De Oase. Om te genieten van een echt gevoel van vrijheid terwijl u prachtige landschappen bewondert, gaat er niets boven paardrijden aan zee.

Actieve vakanties in Nederland

De prachtige natuurlijke omgeving rondom Camping De Oase zorgt ervoor dat vakantiegangers kunnen genieten van prachtig wandelen. Tussen kust- en staatsbossen, zullen wandelaars niet missen om landschappen te bewonderen. Het is ook heel leuk om een mooie fietstocht te maken door de polders, kronkelende paden en duinen. De natuurliefhebbers zullen worden overwonnen door hun verblijf op Camping De Oase van waaruit ze kunnen ontspannen in een bevoorrechte omgeving.

Huur een huisje aan zee in Nederland

Er zijn verschillende accommodatiemodellen te huur bij Camping De Oase. Het zal mogelijk zijn voor vakantiegangers om te kiezen voor een prachtig chalet dat plaats biedt aan 6 personen en heeft een woonkamer, een keuken, een complete badkamer en een groot terras met gazon.

Campings in de buurt

Populairste steden