Camping De Roos

De Roos Overijssel - Beerze visuel 1/4
De Roos Overijssel - Beerze visuel 2/4
De Roos Overijssel - Beerze visuel 3/4
De Roos Overijssel - Beerze visuel 4/4

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping De Roos op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 13/04

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 12

  • Surface-camping : 27 ha


Know-All-About-Camping

Camping De Roos is een familiecamping in de natuur in de regio Overijssel. Het nodigt u uit om te genieten van een ontspannen omgeving dichter bij de natuur.

Kamperende voeten in het water in Holland

Voor een geslaagde kampeervakantie in Nederland gaat er niets boven een verblijf aan het water. Camping De Roos biedt vakantiegangers de kans om af te koelen in de Vecht, een van de schoonste rivieren van Nederland. Het hele gezin zal dus het genoegen hebben om een duik te nemen in het natuurlijke en verfrissende water van de Vecht rechtstreeks van Camping De Roos, allemaal in een natuurlijke en groene omgeving. De kinderen duiken graag van de drijvende platforms terwijl de kleinere genieten van de aanwezigheid van een klein zwembad van maximaal 60 cm diep. Het mooie zandstrand langs de rivier nodigt u uit om te luieren en te ontspannen. De geneugten van zwemmen en ontspanning in de natuur zijn er voor vakantiegangers die de keuze hebben gemaakt om op Camping De Roos te verblijven.

Familiecamping in Nederland met animaties

Om ervoor te zorgen dat elk gezinslid de zekerheid heeft van een onvergetelijk verblijf, biedt Camping De Roos een recreatieprogramma voor iedereen. Wil je naar verhalen luisteren, aardewerk doen, magische shows bewonderen of waterdieren observeren onder de microscoop? Camping De Roos organiseert activiteiten die jong en oud zullen verrassen in een vriendelijke sfeer.

Glamping verblijf in Nederland

Voor degenen die comfort en plezier van kamperen willen vinden, biedt Camping De Roos prachtige houten glamping-tenten aan. Deze huuraccommodaties hebben een woonkamer met kitchenette, een slaapkamer voor ouders en een kinderkamer en een aangenaam houten terras met uitzicht op de natuur.

Campings in de buurt

Populairste steden