Een merk easyvoyage

Camping Center Oberland

Camping Center Oberland Tirol - Ötztal treinstation visuel 1/1

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Center Oberland op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 33

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Het Camping Center Oberland ligt in de Oostenrijkse regio Tirol en biedt accommodatie in een rustige en ongerepte natuur.

Familie camping in de bergen in Oostenrijk

Activiteiten voor het gezin zullen zeker vakantiegangers tevreden stellen die ervoor kiezen om op Camping Center Oberland te verblijven. Inderdaad, de bergomgeving rondom de camping biedt volop mogelijkheden voor ouders en kinderen. Voor sensatie in de natuur, niets beters dan lid worden van de Alpine Coaster in Hoch-Imst, de langste alpiene Russische berg ter wereld. De 3,5 km lange snelheid wordt op volle snelheid in het midden van de bergen gehaast. Jong en oud zal een onvergetelijke herinnering aan deze activiteit houden! In de omgeving van Camping Center Oberland is het ook mogelijk om te karten, lid te worden van een pretpark of te profiteren van de minigolf die op de camping zelf is.

Sightseeingtours zijn er zeker voor vakantiegangers die op Camping Center Oberland verblijven. Inderdaad, het zal voor hen mogelijk zijn om plaatsen zoals de Ötzidorf in Umhaussen te bezoeken, die u uitnodigt om het neolithische leven te ontdekken. Voor een ongelooflijke ervaring, gaat er niets boven een bezoek aan de Swarovski Crystal Worlds in Wattens die u uitnodigen om echte kristallen schatten te bewonderen. De Silver Mine en het Schwaz Planetarium zijn populaire rondleidingen voor jong en oud.

Natuurvakanties in Oostenrijk

Alle schoonheid van de natuur zal toegankelijk zijn voor vakantiegangers die op camping Oberland verblijven. de laatste zal een ideaal startpunt zijn voor vele uitzonderlijke natuurlijke sites die een onvergetelijke herinnering aan bezoekers zullen achterlaten. Het zal mogelijk zijn om het meer Piburger te bereiken, dat zich in een idyllisch kader bevindt en dat de vakantiegangers zal verrassen door zijn aangename temperaturen en zijn uitzonderlijke zuiverheid. Om adembenemende landschappen te bewonderen, gaat er niets boven naar het Mieminger-plateau gaan. Deze heuvel kijkt uit over de vallei van de herberg en biedt een uitzonderlijk panorama op zowel de laatste als de bergen. Zowel in de zomer als in de winter kunnen vakantiegangers genieten van vele buitenactiviteiten rondom het Camping Center Oberland.

Campings in de buurt

Populairste steden