Een merk easyvoyage

Camping Donaupark Camping Klosterneuburg

Donaupark Camping Klosterneuburg Neder-Oostenrijk - Klosterneuburg visuel 1/2
Donaupark Camping Klosterneuburg Neder-Oostenrijk - Klosterneuburg visuel 2/2

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Donaupark Camping Klosterneuburg op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 19/03

  • Sluitingsdatum: 04/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 2

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

De Donaupark Camping Klosterneuburg ligt in Neder-Oostenrijk, dicht bij de Donau en niet ver van de hoofdstad Wenen.

Familiecamping in Oostenrijk

De Donaupark Camping Klosterneuburg is de ideale plek om gezinsvakanties met kinderen door te brengen. Inderdaad, dit etablissement nodigt de jongsten uit om te genieten van verschillende activiteiten waarmee ze een heerlijk verblijf kunnen doorbrengen. Vlak naast het Donaupark Camping Klosterneuburg is een grote buitenspeeltuin waar jonge kinderen zich als een gek kunnen uitleven. Rodels, hutten en andere recreatieve voorzieningen zijn beschikbaar, allemaal op een aangename, met gras begroeide vloer. Deze grote speeltuin is ideaal voor kinderen om nieuwe vrienden te maken en samen plezier te hebben. Op het terrein, op de camping zelf, zullen kinderen niet nalaten te genieten van de aanwezigheid van een gigantische trampoline die vele momenten van plezier zal garanderen.

Direct tegenover het Donaupark Camping Klosterneuburg ligt het recreatiecentrum Happyland, dat kinderen uitnodigt om te genieten van een BMX-veld, een klimpark, een zwembad en vele andere leuke en vermakelijke faciliteiten.

Kampeervakanties in de buurt van Wenen

Door te verblijven op de Donaupark Camping Klosterneuburg kunnen vakantiegangers genieten van een uitzonderlijke nabijheid van de hoofdstad Wenen. Cultuurliefhebbers zullen bezienswaardigheden zoals het Schönbrunn-paleis, het Hundertwasser-huis en de Stephansdom niet missen. Wenen is ook een ideale bestemming voor kinderen, want ze zullen genieten van een bezoek aan de dierentuin, het natuurhistorisch museum met een enorm dinosaurusskelet, het speelgoedmuseum, het huis van de zee en vele andere plaatsen essentieel om met familie te ontdekken.

Verhuur van stacaravans in de buurt van Wenen

De Donaupark Camping Klosterneuburg nodigt vakantiegangers uit om thuis te genieten van comfort, dicht bij de Donau. De stacaravans die te huur worden aangeboden, hebben inderdaad comfortabele kamers, een woonkamer, een keuken en een badkamer. Bij elke stacaravan hoort ook een terras.

Campings in de buurt

Populairste steden