Een merk easyvoyage

Camping Karwendel

Maurach

 - 

Tirol
Camping Karwendel Tirol - Maurach visuel 1/1

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Karwendel op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 11

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Karwendel ligt op 5 minuten lopen van het Achenmeer in de Oostenrijkse regio Tirol. Deze familiecamping is de perfecte plek voor een Oostenrijkse natuurvakantie.

Kampeervakanties in Oostenrijks Tirol

Door te verblijven op Camping Karwendel kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte omgeving in de regio Achensee in Tirol. Deze regio is zeer bevorderlijk voor de uitoefening van vele activiteiten en dit gedurende het hele jaar. Camping Karwendel is een ideaal startpunt voor diegenen die een actieve vakantie in Oostenrijk willen doorbrengen. Ongeacht het seizoen kunnen kampeerders een behouden en gevarieerde natuur met verschillende kleuren bewonderen. Het is in een van de meest ongelooflijke landschappen van Tirol dat het mogelijk is om te wandelen, klimmen, zwemmen, zeilen of paragliden in de zomer terwijl in de winter, skiën, sleeën en snowboarden staan op de agenda. Deze camping belooft vakantiegangers een onvergetelijk verblijf in een van de mooiste regio's van Oostenrijk, waar rust en kalmte de sleutelwoorden zijn.

Kinderen zullen niet teleurgesteld zijn om hun vakantie op Camping Karwendel door te brengen, omdat het een uitstekende buitenspeeltuin biedt. Op een mooi grasveld zijn schommels, glijbanen en andere leuke uitrusting aanwezig en zorgen ervoor dat de jongsten plezier hebben en nieuwe vrienden maken om te vertrekken met herinneringen in zijn hoofd.

Kamperen met restaurant in Oostenrijk

Vakantiegangers hoeven zich geen zorgen te maken over het bereiden van maaltijden op Camping Karwendel. Inderdaad, een restaurant is ter plaatse aanwezig en de chef-kok stelt zijn gasten voor om goede kleine gerechten te proeven, bereid met verse en regionale producten.

Campings in de buurt

Populairste steden