Een merk easyvoyage

Camping Marbacher Freizeitzentrum

Camping Marbacher Freizeitzentrum Neder-Oostenrijk - Marbach aan de Donau visuel 1/3
Camping Marbacher Freizeitzentrum Neder-Oostenrijk - Marbach aan de Donau visuel 2/3
Camping Marbacher Freizeitzentrum Neder-Oostenrijk - Marbach aan de Donau visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Marbacher Freizeitzentrum op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 02/04

  • Sluitingsdatum: 26/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 2

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Marbacher Freizeitzentrum ligt aan de oever van de Donau in Oostenrijk en biedt aangename kampeerplaatsen en prachtige houten chalets.

Actieve kampeervakanties in Oostenrijk

De bevoorrechte locatie van Camping Marbacher Freizeitzentrum maakt het de ideale vakantiebestemming voor diegenen die een vakantie in Oostenrijk willen doorbrengen rijk aan activiteiten. Marbach is inderdaad het ideale startpunt voor vele excursies en buitenactiviteiten. Het beroemde Donau-fietspad nodigt fietsliefhebbers uit om hun fiets te nemen of er een te huren op de camping en te genieten van een uitzonderlijk circuit waarmee u een prachtig uitzicht kunt bewonderen. In de omgeving van Camping Marbacher Freizeitzentrum kunt u tennissen, deelnemen aan gemarkeerde paden of gaan vissen.

Liefhebbers van wateractiviteiten zullen niet teleurgesteld worden omdat ze vanaf Camping Marbacher Freizeitzentrum kunnen deelnemen aan een groot verwarmd buitenzwembad. Dit prachtige zwembad verwelkomt het hele gezin en laat jong en oud dagen doorbrengen die rijk zijn aan plezier en ontspanning. Watersportliefhebbers krijgen de mogelijkheid om zich bij de jachthaven aan te sluiten.

Kamperen in Oostenrijk bij Wenen

Door te verblijven op Camping Marbacher Freizeitzentrum kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie op slechts 1 uur rijden van de hoofdstad Wenen. In deze uitzonderlijke stad weten liefhebbers van erfgoed en cultuur niet waar ze terecht kunnen. Allereerst kun je niet naar Wenen gaan zonder het kasteel van Schöbrunn te bezoeken, een UNESCO-werelderfgoed en vaak vergeleken met het paleis van Versailles. Deze zomerresidentie van de Oostenrijkse keizerlijke familie verwelkomt vandaag rondleidingen die uitnodigen om de keizerlijke appartementen te bezichtigen, de grote galerij te ontdekken of de rijkelijk versierde Chinese kasten te bewonderen. Andere monumenten en must-see plekken om te bezoeken in Wenen zijn het keizerlijk paleis Hofburg, het paleis Belvedere, de Stephansdom, de Prater in Wenen, de Nationale Opera ...

Populairste steden