Een merk easyvoyage

Camping Sennalpe

Camping Sennalpe Tirol - Breitenwang visuel 1/2
Camping Sennalpe Tirol - Breitenwang visuel 2/2

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Sennalpe op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 1

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping Sennalpe ligt aan een meer in de prachtige Tiroolse regio van Oostenrijk. Deze camping aan het water nodigt u uit om te genieten van ongerepte natuur, groen en verkwikkend.

Kamperen aan het meer in Tirol

Wil je een natuurvakantie aan het water doorbrengen in Oostenrijk? Camping Sennalpe is hiervoor de ideale plek. Inderdaad, de bevoorrechte locatie van dit laatste stelt vakantiegangers in staat om van een directe nabijheid van een enorm meer te genieten. Deze toplocatie is ideaal voor vakantiegangers die aangename badmomenten willen doorbrengen in kristalhelder en verfrissend water, allemaal in een absoluut prachtige berg- en groene omgeving. Een strand is aanwezig en laat kinderen spelen en liefhebbers van nietsdoen om te ontspannen. Wat een genot om 's ochtends wakker te worden, je tent uit te komen en de frisse lucht van de berg in te ademen terwijl je geniet van een uitzonderlijk panorama van de natuur van Oostenrijks Tirol.

Om vakantiegangers te laten genieten van de schoonheid van de omliggende natuur, biedt Camping Sennalpe gasten fietsverhuur. Dankzij dit kunnen degenen die dat wensen prachtige wandelingen in de natuur maken en genieten van de wonderen van Tirol.

Familiecamping in Oostenrijk

Het hele gezin zal het naar zijn zin hebben op Camping Sennalpe. De kinderen zullen zich zeker niet vervelen, omdat ze kunnen profiteren van de aanwezigheid van een speeltuin voor hen. In deze leuke buitenruimte kunnen jonge mensen elkaar ontmoeten, nieuwe vrienden maken en onvergetelijke herinneringen aan hun vakantie in Oostenrijk creëren. Om momenten van gezelligheid door te brengen met familie of vrienden, niets beters dan meedoen aan de recreatieruimte met televisie, tafelvoetbal en biljart.

Campings in de buurt

Populairste steden