Een merk easyvoyage

Camping Tirol Camp

Tirol Camp Tirol - Fieberbrunn visuel 1/5
Tirol Camp Tirol - Fieberbrunn visuel 2/5
Tirol Camp Tirol - Fieberbrunn visuel 3/5
Tirol Camp Tirol - Fieberbrunn visuel 4/5
Tirol Camp Tirol - Fieberbrunn visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad,

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Tirol Camp op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 20

  • Surface-camping : 7 ha


Know-All-About-Camping

De camping Tirol Camp ligt in een uitzonderlijke omgeving in het midden van de regio Tirol in Oostenrijk en nodigt uit voor een luxe verblijf. Gelegen aan de rand van een vijver en dicht bij de skipistes, belooft deze 5-sterrencamping een droomvakantie in zomer en winter.

Wellnessvakanties in Oostenrijks Tirol

Wilt u een wellnessvakantie in Oostenrijk doorbrengen? De camping Tirol Camp is hiervoor de ideale plek. Op deze luxe camping zullen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van luxe ruimtes die zijn gewijd aan ontspanning. In de zomer na een dag vol activiteiten, zoals in de winter terug van de hellingen, gaat er niets boven genieten van het beschikbare watergebied. Tirol Camp is een echt waterrijk met verwarmd binnenzwembad, verwarmd buitenzwembad, douches, massagebanken, tegenstroomsysteem, ligstoelen en ontspanningsruimte. In de zomer zullen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een natuurlijk zwembad en een comfortabel gazon om in alle rust te loungen.

Om onvergelijkbaar welzijn te ervaren, zullen vakantiegangers de gelegenheid krijgen om te genieten van een grote ruimte die uitsluitend is gewijd aan ontspanning. Deze ruime ruimte nodigt u uit om te ontspannen in een Tiroolse sfeer met stroom, geur van dennenbos en absolute rust. Er is een Finse kruidensauna aanwezig waarmee u in alle rust kunt ontspannen. Een aromatisch stoombad is ook aanwezig, evenals een kristalgrot, een ijsgrot, een infraroodcabine en verschillende ontspanningsruimtes met lichttherapie en ontspannende muziek. Voor koppels die willen ontspannen in een romantische sfeer, kunnen de wellness-suite kiezen en genieten van hun eigen spa en hun eigen jacuzzi.

Gezinsvakantie in Tirol

Op camping Tirol Camp kan het hele gezin een droomvakantie doorbrengen in Oostenrijk. Kinderen en tieners zullen zich nooit vervelen en vertrekken met bedwelmende herinneringen dankzij de verschillende activiteiten en activiteiten die aan hen zijn gewijd. De gevarieerde programma's evenals de verschillende apparatuur die speciaal is bedoeld voor de allerkleinsten, garanderen dat ze uitzonderlijke momenten van plezier beleven waarin nieuwe vriendschappen worden gecreëerd.

Campings in de buurt

Populairste steden