Een merk easyvoyage

Camping Almada

Almada Lissabon - Costa da Caparica visuel 1/2
Almada Lissabon - Costa da Caparica visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Almada op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Almada ligt op een steenworp afstand van de zee en niet ver van Lissabon. Deze camping biedt zeer comfortabele huuraccommodaties.

Kamperende voeten in het water in Portugal

Er gaat niets boven directe toegang tot de zee voor een echte vakantie in Portugal. Door op Camping Almada te verblijven, zullen de gasten van deze laatste genieten van een toplocatie dicht bij de zee.Een mooi zandstrand is direct toegankelijk dat jong en oud zal bekoren. Kinderen zullen plezier hebben op het zand en aan de rand van het water, terwijl volwassenen zullen genieten van zwemmen in verfrissend water en vervolgens zonnebaden op het zand onder de Portugese zon. Liefhebbers kunnen hand in hand langs de zee lopen en samen de horizon bewonderen, niets liever dan een waar moment van romantiek te delen!

Familiecamping in Portugal met speeltuin

Kinderen zullen niet teleurgesteld zijn over hun verblijf op Camping Almada. Er is inderdaad een speeltuin aanwezig, waardoor ze urenlang plezier kunnen hebben. Nieuwe vrienden maken, momenten van plezier en lachen delen is het recept voor het maken van memorabele herinneringen. Terwijl de kinderen plezier hebben, kunnen ouders gaan zitten, chatten en kijken hoe hun peuters spelen door de speelse faciliteiten die voor hen beschikbaar zijn.

Vakantie kamperen in de buurt van Lissabon

Op slechts 30 minuten rijden van Camping Almada kunnen vakantiegangers Lissabon bereiken, de Portugese hoofdstad die liefhebbers van geschiedenis en erfgoed zal verrassen. Bezoekers kunnen zich laten meeslepen door de unieke architectuur van Lissabon, het ongelooflijke licht, de rivier, de restaurants en cafés, de eeuwenoude geplaveide straten en natuurlijk de beroemde tram.

Campings in de buurt

Populairste steden