Een merk easyvoyage

Camping Armação de Pêra

Camping Armação de Pêra Algarve - Armação de Pêra visuel 1/4
Camping Armação de Pêra Algarve - Armação de Pêra visuel 2/4
Camping Armação de Pêra Algarve - Armação de Pêra visuel 3/4
Camping Armação de Pêra Algarve - Armação de Pêra visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Armação de Pêra op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 29

  • Surface-camping : 12 ha


Know-All-About-Camping

Camping Armação de Pêra ligt in de regio Agarve in Portugal en nodigt uit tot een ontspannen gezinsvakantie op slechts een steenworp afstand van de zee.

Kamperen in Portugal met zwembad

Door te verblijven op Camping Armação de Pêra kunnen vakantiegangers genieten van het Portugese klimaat terwijl ze genieten van het plezier van zwemmen. Inderdaad, op het terrein van de camping, is een buitenzwembad beschikbaar. Op het terrein is een groot semi-olympisch zwembad aanwezig waarmee u in volledige rust kunt afkoelen. De grootte van dit zwembad is ideaal voor zwemliefhebbers die baantjes kunnen trekken. Zodat de jongste kinderen ook een geweldige tijd kunnen hebben, is een klein zwembad aan hen gewijd. Dit rond gevormde peuterbad is ideaal voor kleintjes om zich in alle veiligheid te vermaken.

Kinderen hebben geen tijd om zich te vervelen op Camping Armação de Pêra. De laatste biedt een buitenspeeltuin met glijbanen, schommels en andere leuke apparatuur die de jongste zal verrukken. Zowel kinderen als volwassenen kunnen elkaar ontmoeten voor de lol in de speelkamer van de camping met tafelvoetbal, airhockey en biljarttafels.

Kamperen in de buurt van de zee in Portugal

Camping Armação de Pêra ligt in de stad met dezelfde naam, dicht bij de zee.Vanuit de camping kunnen vakantiegangers een prachtig zandstrand bereiken en een geweldige tijd hebben. Deze nabijheid van de zee zal garanderen dat u optimaal kunt profiteren van zijn kampeervakanties in Portugal. Vakantiegangers kunnen afkoelen in de zee, gaan windsurfen of ontspannen op het warme zand.

Bungalowverhuur in Portugal

Camping Armação de Pêra biedt aangename kampeerplaatsen en zeer comfortabele huuraccommodaties. Het is mogelijk om een bungalow te huren voor meer of minder personen, afhankelijk van de behoeften. Deze zijn volledig uitgerust, functioneel en comfortabel. Een schaduwrijk terras is aanwezig bij elke bungalow en zal een geweldige tijd hebben. Camping Armação de Pêra biedt ook verhuur van stacaravans, caravans en tenten.

Campings in de buurt

Populairste steden