Een merk easyvoyage

Camping Caliço Park

Caliço Park Algarve - Vila Nova de Cacela visuel 1/4
Caliço Park Algarve - Vila Nova de Cacela visuel 2/4
Caliço Park Algarve - Vila Nova de Cacela visuel 3/4
Caliço Park Algarve - Vila Nova de Cacela visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Caliço Park op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 10 ha


Know-All-About-Camping

Camping Caliço Park ligt in de prachtige regio Portugal in de Algarve. De kwaliteitsservices en de bevoorrechte locatie dicht bij de zee garanderen een droomvakantie in Portugal.

Familiecamping in Portugal met buitenzwembad

Op camping Caliço Park krijgen vakantiegangers de gelegenheid om zeer bevoorrechte en verfrissende momenten door te brengen dankzij de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad. Dit grote buitenzwembad wordt de ontmoetingsplaats voor alle vakantiegangers die willen rusten en weg willen van de dagelijkse stress. Er gaat niets boven een duik nemen en genieten van een ontspannen omgeving voor een geweldige vakantiecamping in Portugal. Vakantiegangers kunnen op elk moment, vanaf hun camping of hun huuraccommodatie, genieten van dit zwembad van 250 m2 waarmee u kunt ontspannen, plezier kunt maken of kunt zwemmen. Na een goede duik is er niets beters dan je handdoek aan de rand te verlengen en te genieten van een kwaliteitsvolle zonnebad.

Op camping Caliço Park krijgen kinderen de kans om elkaar te ontmoeten op de speelplaats die voor hen beschikbaar is en zullen ze nieuwe vrienden maken en plezier hebben als een gek.

Kamperen in de buurt van stranden in Portugal

Tijdens hun verblijf op camping Caliço Park kunnen vakantiegangers gemakkelijk de zee bereiken.Het strand van Manta Rota nodigt vooral uit om droomdagen door te brengen met familie of vrienden. Dit strand was lange tijd een klein vissersdorp en is tegenwoordig een zeer beroemd strand. Het is een van de langste stranden van Europa en geniet een bevoorrechte locatie tussen de open zee, de duinen en de barrière-eilanden van de monding van Formosa.

Stacaravan verhuur in de buurt van de zee in Portugal

Vakantiegangers die op camping Caliço Park verblijven, kunnen genieten van een uniek comfort. De laatste biedt aan om een stacaravan te huren die volledig is uitgerust om een droomvakantie in Portugal door te brengen.

Campings in de buurt

Populairste steden